Socialistes d'Inca
Virgilio Moreno inicia a Crist Rei una ronda de trobades per recollir demandes i propostes dels veïns
El candidat socialista defineix la barriada com “un model de creixement econòmic en serveis i comerços i un exemple de construcció sostenible”.
socialistesinca.org 19/01/2019 - 13:53:16

Virgilio Moreno inicia a Crist Rei una ronda de trobades per recollir demandes i propostes dels veïns

El candidat socialista defineix la barriada com “un model de creixement econòmic en serveis i comerços i un exemple de construcció sostenible”

El batle d’Inca i candidat a la reelecció, Virgilio Moreno, ha fet una visita a la populosa barriada de Crist Rei i ha mantingut diverses trobades amb veïns i comerciants de la zona per conèixer de primera mà les seves demandes i propostes. La visita a les barriades és una iniciativa que s’emmarca dins el projecte “Inca som tots” que pretén fomentar un diàleg permanent amb la ciutadania i escoltar activament els veïns. “El meu compromís és seguir escoltant i treballant amb tothom”, ha explicat Moreno.

Durant la visita, alguns veïns i comerciants han comentat que la barriada ha crescut en comerços i empreses de formació que donen servei a ciutadans i estudiants de tota la ciutat. “Les empreses de serveis i les de formació són vitals per a la nostra economia local i per a la comoditat dels nostres ciutadans”, ha dit Virgilio Moreno, que ha posat Crist Rei com a exemple d’una barriada nova que s’adapta a l’antiga i creix de manera eficient i sostenible. “El barri en general és un exemple del treball de les empreses locals i de proximitat, que proporcionen serveis gairebé diàriament a la ciutadania i fan créixer la nostra economia local”, ha explicat Virgilio Moreno.

Un altre dels temes que han sortit a la trobada ha estat la implantació del nou sistema de recollida selectiva en el qual la barriada de Crist Rei ha estat pionera a la ciutat. En aquest sentit, Moreno ha agraït als veïns la paciència, l’esforç i, sobretot, la bona resposta que han donat al nou sistema. “Sabem que tots els canvis impliquen sempre alguns inconvenients, però la veritat és que la resposta ciutadana ha estat impecable. En només uns pocs mesos s’han obtingut uns resultats extraordinaris”, ha volgut recalcar Moreno.

Finalment, Virgilio Moreno ha recollit les demandes i propostes dels veïns i comerciants. “Som conscients que hem de millorar algunes qüestions del dia a dia de la ciutat i aquestes trobades serveixen per copsar l’opinió dels veïns. Entre tots aconseguirem que Inca esdevingui una ciutat més cívica, més neta i més pròspera”, ha dit el candidat dels socialistes d’Inca.

 

Reciente
Visto
Comentado