Ses Salines
L’Ajuntament de Ses Salines acabarà l’any amb un deute zero
El ple ha aprovat pagar el suplement de crèdit pendent per a prop de 500.000 €
ajuntamentsessalines 13/11/2019 - 08:06:21

L’Ajuntament de Ses Salines acabarà l’any amb un deute zero

El ple ha aprovat pagar el suplement de crèdit pendent per a prop de 500.000 €

Aquesta actuació se suma al pagament anterior de més de 600.000 € provinent d’un romanent de Tresoreria.

L’Ajuntament de Ses Salines acabarà l’exercici amb un deute zero gràcies al pagament dels suplements de crèdits que s’han fet amb el romanent de Tresoreria existent, el primer pagament es va realitzar al mes de juliol i el segons s’aprovat per unanimitat en el ple ordinari celebrat avui.

Segons ha comentat el batle, Juan Rodríguez, el passat mes de juliol es va abonar la quantitat de 674.160,88 € per amortitzar préstecs amb els bancs a través d’un romanent de tresoreria. Avui, el ple municipal ha aprovat per unanimitat efectuar el segon pagament de 490.160,87 €.

Deixam el calaix municipal sense deute, lliure de crèdits amb els bancs i totalment sanejat, la qual cosa ens permetrà assolir futures actuacions i emprendre projectes sense cap càrrega financera”, ha dit el batle.

Rodríguez ha explicat que s’ha volgut liquidar el deute municipal que, abans de l’estiu arribava als 1.164.321,75 €, de forma escalonada i en dues amortitzacions de crèdit procedents del romanent de Tresoreria provinent d’exercicis anteriors, “perquè volíem dur a terme actuacions i projectes que consideràvem de cabdal importància per al municipi, centrats bàsicament en la recuperació d’infraestructures i espais de primera necessitat per als ciutadans de ses Salines i de la Colònia”.

Mocions

El ple també ha aprovat mocions relatives a; instar al Consell de Mallorca a augmentar en un 30% la línia d’ajudes als municipis de forma escalonada i fins a l’any 2023; instar al Govern de les Illes Balears a fer una nova proposta de repartiment de l’Impost de Turisme Sostenible tenint en compte els projectes municipals; i una altra relativa a donar reconeixement al professorat, la tasca docent i la comunitat educativa.

 

Reciente
Visto
Comentado