CCOO
CCOO de les Illes Balears valora com a molt positiu l’acord de govern signat pel PSOE i Unidas Podemos.
Per CCOO de les Illes Balears, aquest nou govern ha d’esser sòlid i progressista, i com fa temps manifesta el sindicat, ha de fer front als reptes territorials.
ib.ccoo.es 13/11/2019 - 08:14:34

CCOO de les Illes Balears valora com a molt positiu  l’acord de govern signat pel PSOE i Unidas Podemos.

José Luis García, Secretari General de CCOO de les Illes Balears, valora positivament l’acord signat avui entre el Partit socialista Obrer Espanyol i Unides Podem que permetrà sortir del bloqueig institucional que ha patit el país aquests darrers mesos.

D’igual manera, Garcia, saluda la coincidència amb molts dels aspectes signats al pacte, i que fa referència al que des de CCOO de les Illes Balears entenem com agenda social; com són la lluita contra la precarietat laboral i garantir un treball digne, estable i de qualitat, la protecció dels serveis públics, la sostenibilitat del sistema públic de pensions, el dret a l’habitatge, la lluita contra el canvi climàtic,  i la seguretat, la independència i la llibertat de les dones, entre altres.

Per CCOO de les Illes Balears, aquest nou govern ha d’esser sòlid i progressista, i com fa temps manifesta el sindicat, ha de fer front als reptes territorials, en especial, el que fa referència a la millora del sistema de finançament per que sigui més equitatiu.


Reciente
Visto
Comentado