Els departaments de recursos humans de tot el Servei de Salut fan la 1ª reunió de treball.
Dijous 29 de juny, ha tengut lloc a l’Hospital de Manacor la primera reunió de treball de tots els components dels departaments de recursos humans dels diferents centres del Servei de Salut
Aquesta primera jornada de treball s’ha centrat en la importància de posar en comú els criteris d’acció i en l’estandarització de tots els departaments de recursos humans.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 29/06/2017 - 16:40:00
Aquesta iniciativa —que tendrà continuïtat segons el que han explicat els organitzadors de la jornada— suposarà poder donar una mateixa resposta a les diferents qüestions que es plantegen en el Servei..

Els departaments de recursos humans de tot el Servei de Salut fan la primera reunió de treball. L’objectiu és coordinar i estandaritzar els criteris per assolir una gestió òptima. Dijous 29 de juny, ha tengut lloc a l’Hospital de Manacor la primera reunió de treball de tots els components dels departaments de recursos humans dels diferents centres del Servei de Salut.

Aquesta primera jornada de treball s’ha centrat en la importància de posar en comú els criteris d’acció i en l’estandarització de tots els departaments de recursos humans.

A la reunió han assistit més de trenta treballadors dels hospitals públics de Mallorca i dels Serveis Centrals del Servei de Salut, mentre que des de l’Hospital General Mateu Orfila s’hi han connectat...

Aquesta iniciativa —que tendrà continuïtat segons el que han explicat els organitzadors de la jornada— suposarà poder donar una mateixa resposta a les diferents qüestions que es plantegen en el Servei de Salut. La millora de la gestió i la coordinació d’actuacions són les pautes que han marcat la reunió, en la qual s’han tractat —entre d’altres— temes relacionats amb el futur decret de llicències i els permisos retribuïts, la carrera professional, el pla d’acció en matèria de formació, la borsa única, la mobilitat interna i l’oferta d’ocupació pública.

A la reunió han assistit més de trenta treballadors dels hospitals públics de Mallorca i dels Serveis Centrals del Servei de Salut, mentre que des de l’Hospital General Mateu Orfila s’hi han connectat per videoconferència.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado