Missa Solemne a l'Església dels Dolors amb assistència dels socis i feligresos
Manacor: Aquesta setmana, que ha anat del 14 al 20 de maig, s'Agrícola a celebrat els tres darrers actes programats per a les Festes de Sant Isidre del 2018
La xerrada corregué a càrrec de Tomeu Matamalas, també manacorí i músic, que gràcies a la documentació recollida per don Toni Riera Jaume, nét del cantant, amablement facilitada per la família.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/05/2018 - 04:13:00
Tot plegat, un altre èxit d'organització i de públic d'aquestes Festes de Sant Isidre que planifica cada any l'Associació Cultural s'Agrícola, convertides ja en una tradició manacorina més. Enhorabona!.

CLOENDA DE LES FESTES DE SANT ISIDRE 2018. Aquesta setmana, que ha anat del 14 al 20 de maig, s'Agrícola a celebrat els tres darrers actes programats per a les Festes de Sant Isidre del 2018. Dimarts dia 15, festivitat de Sant Isidre, va tenir lloc la tradicional Missa Solemne a l'Església dels Dolors amb assistència dels socis i de nombrosíssims feligresos que, acabada la missa, comparegueren a la sala d'actes de s'Agrícola per al lliurament del diploma que s'atorga cada any als socis que dins l'any en curs compleixen els noranta anys. En aquesta ocasió només un soci s'ajustava al requisit: el senyor Joan Riera, que degut a un petit problema de salut va delegar en la seva senyora i un nét la recollida del diploma.

Dia 18, divendres, amb una notable assistència de públic, tengué lloc a la sala d'exposicions de s'Agrícola la conferència sobre Miquel Riera Sureda, en “Canova”, el baix operístic manacorí que a finals del segle XIX i principis del XX passejà el seu art per Espanya, Europa i part d'Amèrica i al qual l'Ajuntament de Manacor posà el seu nom al carrer on va viure i on va morir. La xerrada corregué a càrrec de Tomeu Matamalas, també manacorí i músic, que gràcies a la documentació recollida per don Toni Riera Jaume, nét del cantant, amablement facilitada per la família —una important representació de la qual assistí a l'acte— pogué enllestir un resum del que va ser la vida i el brillant i exitós trajecte professional de Miquel Riera Sureda.

Finalment, dissabte dia 19, es va celebrar per part dels socis de s'Agrícola el comiat de les festes d'enguany amb un boníssim sopar que va servir el Molí d'en Sopa i que va amenitzar el grup musical “Tutti Quanti”, que interpretaren un seguit de cançons italianes conegudíssimes que despertaren l'entusiasme dels assistents. Tot plegat, un altre èxit d'organització i de públic d'aquestes Festes de Sant Isidre que planifica cada any l'Associació Cultural s'Agrícola, convertides ja en una tradició manacorina més. Enhorabona!.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado