España de clubes, después de ganar al equipo favorito de Boiro (Galicia).
El Cadete Femenino Voley Playa Manacor se ha quedado Medalla de Plata de España ellas son las Subcampeonas con todos los honores
Subcampeonas de España de clubes el Cadete Femenino del Voleibol playa Manacor. Y es que no podemos pedir más!. Estas chicas lo han dado todo!. Medalla de plata no es nada fácil.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 28/07/2019 - 18:29:50
Dijeron en su facebook un día antes, el vuelo no la tomaremos pero la medalla si !!!. El equipo cadete femenino está en la final del campeonato de España de clubes.

Subcampeonas de España de clubes el Cadete Femenino del Voleibol playa Manacor. Y es que no podemos pedir más!. Estas chicas lo han dado todo!. Medalla de plata no es nada fácil y vosotras lo habéis conseguido!. Grandes!!!.

Dijeron en su facebook un día antes, el vuelo no la tomaremos pero la medalla si !!!. El equipo cadete femenino está en la final del campeonato de España de clubes, después de ganar al equipo favorito de Boiro (Galicia). En sa finaaaal oe, a su finaaaal oeee !!!

Les jugadores que han aconseguit aquest brillant Subcampionat d’Espanya son Natalia Binimelis, Laura Galmés, Tonina Pont, Bel Amer i Aina Nadal. El seu entrenador ha estat Andreu Catalá.

 

CLUB VOLEIBOL MANACOR L’EQUIP CADET FEMENI SUCAMPIO D’ESPANYA DE VOLEI PLATJA. Despres d’aconseguir fa 15 díes el Campionat de Balears, el nostre equip cadet Femení torna fer historía i aconsegueix el Subcampionat d’Espanya, jugat a la platja de Dumbria (A Corunya) del día 26 al 28 de Juliol. El debut del nostre equip va esser amb el Majadahonda de Madrid i el nostre equip va guanyar amb certa facilitat, 21-12 i 21-16. El segon partit amb el CV. Oviedo va esser un poc mes complicat i el varem guanyar al tiebreak, 21-13, 21-23, 15-7.

En el tercer partit mos jugavem el pase a Semifinals amb el CVP Net 7 de Canarias, que va demostrar el perque era el favorit per guanyar el campionat, i mos va guanyar per 0-2, 17-21 i 18-21. En el següent partit mos tornavem jugar el pase a Semis amb un altra equip Canari, el CV Univol Bregador de Tenerife. Després de perdre el primer Set ,17-21, varem empatar a 1 Set, 21-23. El tiebreak el varem gunyar amb comoditat per 15-6. La Semifinal la varem jugar amb un altra dels equips favorits, el Jealsa Boiro de A Corunya. El partit va esser molt igualat i se va decidir al nostre favor al tie break. El resultat del partit va esser 13-21, 21-13, 15-11.

A la final mos varem tornar a trobar aml l’ùnic equip que mos havía guanyat, el gran favorit CVP Net 7 de Canaries. El partit va esser igualadisim i se va decidir al tiebreak del tercer Set. A aquest tiebrek les nostres jugadores no varen començar bé i l’equip canari va fugir en el marcador per 5-6 punts que varen esser imposibles de remuntar. El marcador de la Final va esser de 19-21, 21-19, 10-15. Les jugadores que han aconseguit aquest brillant Subcampionat d’Espanya son Natalia Binimelis, Laura Galmés, Tonina Pont, Bel Amer i Aina Nadal. El seu entrenador ha estat Andreu Catalá.

 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado