28 de setembre a Sóller a les 6.00am i finalitzarà a Pollença, a n'és Calvari.
La plaça d’Espanya d’Inca ha estat l’escenari escollit per presentar la quarta edició de la Mallorca 5000 skyrunning, organitzada pel club inquer de Muntanya Matinam x Somiar
Enguany aquesta competició de muntanya de llarga distància ha triplicat el nombre de participants respecte a edicions anteriors, arribant ja a gairebé 400 inscrits, que seran assistits pel recorregut per uns 80 voluntaris.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 25/09/2019 - 03:15:00
L’acte de presentació, presidit pel batle d’Inca, Virgilio Moreno; el regidor d’esports, Sebastián Oriol i el regidor de Turisme, Miguel Ángel Cortés, ha reunit a la capital del raiguer a Bianca Aguilar....

Èxit d’inscrits a la quarta edició de la Mallorca 5000 skyrunning. La plaça d’Espanya d’Inca ha estat l’escenari escollit per presentar la quarta edició de la Mallorca 5000 skyrunning, organitzada pel club inquer de Muntanya Matinam x Somiar. L’acte de presentació, presidit pel batle d’Inca, Virgilio Moreno; el regidor d’esports, Sebastián Oriol i el regidor de Turisme, Miguel Ángel Cortés, ha reunit a la capital del raiguer a Bianca Aguilar, regidora d’esports de Pollença; Xisco Colom, president de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada; Nino Moreno, vicepresident de Secció de Muntanya Club Pollença; membres del club i representants dels patrocinadors.

La Mallorca 5000 skyrunning donarà la sortida dia 28 de setembre a Sóller a les 6.00am i finalitzarà a Pollença, a n'és Calvari. Es tracta d’un traçat de 65 quilòmetres i un desnivell d’aproximadament 5000 metres amb 6 cims, els tres mils, el Puig de Massanella, es Prat i el Puig Tomir. Enguany aquesta competició de muntanya de llarga distància ha triplicat el nombre de participants respecte a edicions anteriors, arribant ja a gairebé 400 inscrits, que seran assistits pel recorregut per uns 80 voluntaris.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado