Ha explicat el regidor d’esports de l’Ajuntament d’Inca, Sebastián Oriol
Inca inverteix més de 200.000 euros per millorar les instal·lacions del Palau Municipal d’Esports una sèrie d’actuacions per adaptar l’espai als usos actuals i les normatives vigents en matèria de seguretat i accessibilitat
Per últim, per tal d’evitar risc de caigudes s’han col·locat tanques de protecció a les grades superiors. D’altra banda, s’ha canviat també un dels marcadors i els mòduls de possessió.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 26/09/2019 - 12:56:00
Palau Municipal d’Esports. Actualment s’estan realitzant tota una sèrie d’actuacions per adaptar l’espai als usos actuals i les normatives vigents en matèria de seguretat i accessibilitat.

Inca inverteix més de 200.000 euros per millorar les instal·lacions del Palau Municipal d’Esports. L’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa un projecte de millora de les instal·lacions del Palau Municipal d’Esports. Actualment s’estan realitzant tota una sèrie d’actuacions per adaptar l’espai als usos actuals i les normatives vigents en matèria de seguretat i accessibilitat.

“Aquest edifici es va construir durant els anys noranta, trenta anys després és necessari actualitzar les instal·lacions i realitzar les millores oportunes perquè l’espai s’adapti a les activitats que actualment es realitzen allà i tots els usuaris pugui utilitzar les instal·lacions amb seguretat”, ha explicat el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Aquest edifici es va construir durant els anys noranta, trenta anys després és necessari actualitzar les instal·lacions i realitzar les millores oportunes perquè l’espai s’adapti a les activitats que actualment es realitzen allà i tots..

Per una part, s’estan reformant els vestuaris i banys de la planta inferior per tal que siguin accessibles d’acord a les normatives actuals, i s’estan adaptant totes les instal·lacions. Per qüestions de seguretat, es construeixen també 4 noves escales a l’interior de les instal·lacions i dues noves sortides d’emergència a l’exterior.

En aquest sentit, cal destacar també que es posarà en funcionament un nou sistema de detecció i protecció contra incendis i s’instal·larà un sistema de ventilació a les sales de gimnàstica de la planta inferior i a algunes altres zones de l’edificació. Per últim, per tal d’evitar risc de caigudes s’han col·locat tanques de protecció a les grades superiors. D’altra banda, s’ha canviat també un dels marcadors i els mòduls de possessió.

“Aquestes millores eren completament necessàries per mantenir unes instal·lacions esportives de qualitat i millorar la sostenibilitat i eficiència de l’edificació”, ha explicat el regidor d’esports de l’Ajuntament d’Inca, Sebastián Oriol. Les obres, adjudicades a l’empresa Antonio Gomila S.A. per un import total de 283.140 euros, finalitzaran a principis del mes de desembre.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado