EL RENSHINKAN IMPARTEIX UN TALLER DE JUDO EN EL SIMÓ BALLESTER.
Pep Mascaró professor del Renshinkan ha estat convidat per el Col-legi Simó Ballester de Manacor a impartir un taller de judo per intentà donar a conèixer la pràctica d’aquest esport per els nins i nines mes petitets
El taller de Judo com activitat extraescolar, a fet que els 450 alumnes del centre han pogut conèixer les diferents tècniques bàsiques d'aquest esport, caigudes, volteretas.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 02/10/2019 - 01:59:00
En Pep diu que el judo es abans de res un esport educatiu i que la pràctica per els al-lotets és especialment indicada, perquè millora la coordinació, la psicomotricitat, l'autoestima i la seguretat en si mateixos.

EL RENSHINKAN IMPARTEIX UN TALLER DE JUDO EN EL COL-LEGI *SIMÓ BALLESTER. En Pep Mascaró, professor del Renshinkan, ha estat convidat per el Col-legi Simó Ballester de Manacor, a impartir un taller de judo per intentà donar a conèixer la pràctica d’aquest esport sobretot per els nins i nines mes petitets.

En Pep diu que el judo es abans de res un esport educatiu i que la pràctica per els al-lotets és especialment indicada, perquè millora la coordinació, la psicomotricitat, l'autoestima i la seguretat en si mateixos ,és una manera de descarregar l'energia acumulada i aprendre a dur una disciplina.

El taller de Judo com activitat extraescolar, a fet que els 450 alumnes del centre han pogut conèixer les diferents tècniques bàsiques d'aquest esport, caigudes, volteretas, immobilitzacions i iniciació als combats, ha fet que els nens/es s'ho passasin bé i gaudissin d'aquesta modalitat de lluita

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado