BONES SENSACIONS DEL CADET MASCULÍ ESPECIAL.
Cadet Masculí Gestoria Nadal. B. Manacor, 84 – B. Calvià, 35. Bon partit dels cadets de categoria especial i Primer partit de lliga dels infantils de primer any
Però a partir d’aquí els manacorins van agafar confiança i van reduir la distància fins a empatar al darrer període. Només petites errades als darrers dos minuts els van impedir aconseguir la victòria.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 08/10/2019 - 04:18:00
Bon partit dels cadets de categoria especial. Tot i aconseguir ràpidament avantatge en el marcador, el B. Manacor va jugar tot el temps amb una altíssima intensitat defensiva.

Bàsquet Manacor. Més que bàsquet. BONES SENSACIONS DEL CADET MASCULÍ ESPECIAL. Cadet Masculí Gestoria Nadal. B. Manacor, 84 – B. Calvià, 35. Bon partit dels cadets de categoria especial. Tot i aconseguir ràpidament avantatge en el marcador, el B. Manacor va jugar tot el temps amb una altíssima intensitat defensiva que va permetre contraatacar amb rapidesa la cistella contrària, sense que el Calvià abaixés els braços. Gràcies a això, el partit va ser molt entretingut i vistós. Bones sensacions i un punt de partida per pujar el nivell de l’equip. Enhorabona.

Infantil Masculí Perfumeries Xarig. Campos, 64 – B. Manacor, 56. Primer partit de lliga dels infantils de primer any. Uns primers 14 minuts amb manca de ganes i concentració van servir a l’equip local per agafar un avantatge de 20 punts. Però a partir d’aquí els manacorins van agafar confiança i van reduir la distància fins a empatar al darrer període. Només petites errades als darrers dos minuts els van impedir aconseguir la victòria.

ALTRES PARTITS..................................

Junior Masculí Advocats Joan Picó

B. Molinar 65 – B. Manacor, 72

Infantil femení especial Benzinera Febrer

B. Manacor, 78 – Sant Josep A, 50

Cadet Femení Expert Petra - Son Servera

B. Pla, 45 – B. Manacor, 47.

Júnior Femení Òptica Es Centre

B. Manacor, 51– Molinar, 58

Infantil Femení Forn Ca'n Tòfol

B. Pla, 50 – B. Manacor 28.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado