Debuten a Sa Pobla els dos equips premini masculins Cronomotor i Ofi-Illa.
Mini Masculí Creuers Illa Balear. Bàsquet Manacor, 104 – Ciutat D’inca, 54. Segon partit de la fase prèvia d’accés a la lliga especial dels minis, que van aconseguir una desitjada victòria
Bona victòria dels minis Proagrup a Sineu. Tot i els alts i baixos, els manacorins van aconseguir bastantes cistelles en contraatac, gràcies a la bona defensa de tots els nins. Una alegria veure com en els partits.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 29/10/2019 - 00:39:00
Tot i així no va ser fins al 5è quart que la diferència al marcador es va veure tan abultada. Donar l’enhorabona a l’equip pel treball fet fins ara, sabent que encara ens falta molt a corregir i aprendre.

Bàsquet Manacor. Més que bàsquet. EL PLANTER MASCULÍ ES LLUEIX. Mini Masculí Creuers Illa Balear. B. Manacor, 104 – Ciutat D’inca, 54. Segon partit de la fase prèvia d’accés a la lliga especial dels minis, que van aconseguir una desitjada victòria que s’havia resistit al primer partit. Els jugadors varen corregir els errors que més ens havien castigat fins ara, augmentant la velocitat de les transicions i donant la importància necessària al domini del rebot i de la defensa de l’1c1.

Tot i així no va ser fins al 5è quart que la diferència al marcador es va veure tan abultada. Donar l’enhorabona a l’equip pel treball fet fins ara, sabent que encara ens falta molt a corregir i aprendre.

nfantil masculí preferent Xarig. B. Petra, 64 – B. Manacor, 13. Tot i la gran diferència al marcador els infantils van jugar un partit dins les seves possibilitats. El Petra va ser un equip molt superior.

Debuten a Sa Pobla els dos equips premini masculins Cronomotor i Ofi-Illa. La il·lusió i les ganes que hi van posar els joves jugadors van fer possible gaudir de moltes bones accions tant en defensa com atac. Transicions rápides, cercant el company millor posicionat, i cercant els espais, sense por sense por a la hora de jugar l'u un contra u.

Bona victòria dels minis Proagrup a Sineu. Tot i els alts i baixos, els manacorins van aconseguir bastantes cistelles en contraatac, gràcies a la bona defensa de tots els nins. Una alegria veure com en els partits es reflecteix la bona tasca dels nins en els entrenaments! Enhorabona i a seguir donant el 100%!

Infantil masculí preferent Xarig. B. Petra, 64 – B. Manacor, 13. Tot i la gran diferència al marcador els infantils van jugar un partit dins les seves possibilitats. El Petra va ser un equip molt superior, amb dos dels millors jugadors de la categoria. El rebot, per la gran diferència d’altura, va ser el principal hàndicap amb què se van trobar.

Tanmateix l’equip ho va intentar i no es pot desmerèixer aquest esforç. Els ha tocat un grup molt competitiu, i els tres partits disputats han acabat en derrota. Però val més això que no un grup plàcid on no cal esforçar-se. L’aprenentatge és dur però constant. Enhorabona per l’actitud i per l’esperit de lluita.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado