Enhorabona a tots els nins i a seguir disfrutant del bàsquet.
Sènior Femení Bufete Perelló. Sa Pobla, 50 — Bàsquet Manacor, 70. Bon partit de les manacorines davant un equip que mai no s'ha donat per perdut
Premini Masculí Cronomotor. Bàsquet Manacor - Bàsquet Molinar. Un gran partit de bàsquet entre els nostres nins i els companys de Molinar. Tots els nins des del primer minut ho han donat tot.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/11/2019 - 02:57:00
ELS EQUIPS PREMINI ES DIVERTEIXEN. Premini Femení Innovatec Security. Ciutat d'Inca - Bàsquet Manacor. Gran partit de les nostres preminis on han demostrat tot el que van aprenent setmana a setmana.

Bàsquet Manacor. Més que bàsquet. BON INICI DEL SÈNIOR FEMENÍ BUFETE PERELLÓ A LA LLIGA INSULAR. Sènior Femení Bufete Perelló. Sa Pobla, 50 — Bàsquet Manacor, 70. Bon partit de les manacorines davant un equip que mai no s'ha donat per perdut. El B. Manacor va començar amb moltes ganes, realitzant una bona defensa individual que els va permetre assolir ràpidament 10 punts d'avantatge.

La intensitat defensiva va ser la clau del partit, ja que en els pocs moments en què aquesta baixava una mica l'equip pobler retallava diferències i agafava coratge. Segona victoria per a les nostres jugadores, que a més de plantejar una gran defensa, han tingut un alt nivell anotador que ens motiva per seguir millorant! Enhorabona nines!!!!

Segona victoria per a les nostres jugadores, que a més de plantejar una gran defensa, han tingut un alt nivell anotador que ens motiva per seguir millorant! Enhorabona nines!!!!

ELS EQUIPS PREMINI ES DIVERTEIXEN. Premini Femení Innovatec Security. Ciutat d'Inca - Bàsquet Manacor. Gran partit de les nostres preminis on han demostrat tot el que van aprenent setmana a setmana. S'han vist grans jugades en atac, tant individualment com col.lectivament, però cal destacar l'admirable defensa individual realitzada avui, amb una gran pressió damunt les companyes d'Inca. Donar les gràcies a l'equip rival, i remarcar que els dos equips en tot moment han demostrat que l'esperit i les ganes de jugar són indispensables per gaudir del bàsquet.

Premini Masculí Cronomotor. Bàsquet Manacor - Bàsquet Molinar. Un gran partit de bàsquet entre els nostres nins i els companys de Molinar. Tots els nins des del primer minut ho han donat tot i han demostrat unes ganes de jugar increïbles!. Els nostres peques han fet un joc ràpid i un molt bon joc en equip, disfrutant d' aquest gran partit. En la part defensiva han aconseguit una gran defensa amb alguns altibaixos pero on sempre que podiem recuperaven la pilota i aixi podien fer un bon contratac. Enhorabona a tots els nins i a seguir disfrutant del bàsquet.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado