Ara arriba a Manacor la possibilitat de conèixer i debatre sobre aquest model de formació
“Què ens pot aportar la Formació Professional dual”: De tot això parlarem a Manacor el pròxim dia 19 de novembre a les 19:30h a l´Institució Pública Antoni M. Alcover
De tot això parlarem a Manacor, el pròxim dia 19 de novembre, a les 19.30 a l´Institució Pública Antoni M. Alcover, on comptarem amb: Toni Baos, Director General de Formació Professional i Ensenyaments.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/11/2019 - 09:11:00
l’FP Dual, els passos a seguir per a adherir-se al programa, els beneficis que suposa i també les obligacions que representa. Inscripcions al lloc web www.cambramallorca.com/fpdualmanacor.

Què ens pot aportar la Formació Professional dual” , a debat a Manacor. El debat i l'interès sobre la Formació Professional Dual està sobre la taula, hi ha interès i així vam poder comprovar-ho el passat dia 30 de setembre a Palma en la Conferència celebrada en el marc de BUSINESSDM en el Club Diari de Malllorca. Una important assistència i l'interès dels participants van ser la clau de l'èxit de la trobada, en la qual comptàrem a amb la participació del Director General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Toni Baos.

Ara arriba a Manacor la possibilitat de conèixer i debatre sobre aquest model de formació professional del sistema educatiu, que incorpora a l'empresa des de l'inici de la formació dels joves i corresponsabilitza a centres educatius i empreses en la qualificació dels joves.

Núria Hinojosa, 1ª Tinenta de Batlia, Ajuntament de Manacor. Josep Lluís Aguiló, Vicepresident de la Cambra de Comerç de Mallorca. Empresaris de la comarca col·laboradores a l´FP dual. Alumne d´FP dual.

El nombre de joves que han optat per la formació professional creix. Són xifres considerables, les empreses l'estaven demandant, necessiten tècnics mitjans i superiors, preparats tècnicament i amb habilitats per a adaptar-se a l'entorn de l'empresa. Els joves també s'interessen cada vegada més per la professionalització a edats més primerenques.

I, entre les modalitats formatives, l'FP dual comença a despuntar. Té una llarga tradició en alguns països d'Europa, a Espanya comença a agafar força i a Mallorca en la Cambra de Comerç estam treballant-hi des de 2012, desenvolupant el projecte de la Conselleria d'Educació i, concretament, de la Direcció General de Formació Professional. A Mallorca en el curs 2019-2020, la formació professional creix en nombre d´alumnes, la matriculació aquest any arriba fins a 16.283 joves, 269 alumnes estan participant en formació professional dual (1r i 2n). L´IES Manacor ja hi participa i moltes empreses de la comarca estan compromeses amb la formació.

De tot això parlarem a Manacor, el pròxim dia 19 de novembre, a les 19.30 a l´Institució Pública Antoni M. Alcover, on comptarem amb: Toni Baos, Director General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors. Núria Hinojosa, 1ª Tinenta de Batlia, Ajuntament de Manacor. Josep Lluís Aguiló, Vicepresident de la Cambra de Comerç de Mallorca. Empresaris de la comarca col·laboradores a l´FP dual. Alumne d´FP dual.

Aquest acte informatiu està dirigit tant a les empreses, com a centres educatius, associacions de pares i mares i interessats en aquesta modalitat formativa. L'objectiu és explicar el funcionament de l’FP Dual, els passos a seguir per a adherir-se al programa, els beneficis que suposa i també les obligacions que representa. Inscripcions al lloc web www.cambramallorca.com/fpdualmanacor.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado