“Canta contra la violència masclista” en roda de premsa.
Uns quatre-cents alumnes de 6è de primària del municipi de Manacor es reuniran a l’Auditori per cantar contra el masclisme: Fan créixer la partida per a Igualtat de 3.000 a 50.000 €
A més, ha afegit que s’apostarà per aconseguir el certificat de “municipi per la igualtat de gènere”, que obligarà l’Ajuntament a seguir una sèrie de protocols i plans per a la igualtat.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/11/2019 - 09:48:00
Així, l’Auditori de Manacor s’omplirà el dimarts vint-i-sis de novembre per escoltar la veu dels més petits en el marc d’aquesta activitat organitzada pel departament d’Igualtat.

MANACOR CANTARÀ CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA. Uns quatre-cents alumnes de 6è de primària del municipi de Manacor es reuniran a l’Auditori per cantar contra el masclisme. Aquest dimecres Carme Gomila, regidora d’Igualtat, Josep Devesa, professor del Conservatori, i Maria Antònia Genovard, educadora social, han presentat l’activitat “Canta contra la violència masclista” en roda de premsa.

L’activitat reunirà l’alumnat de 6è de primària de les escoles de tot el municipi per a realitzar un concert en rebuig a la violència masclista. Aquesta, es durà a terme just un dia després de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència contra la Dona, marcat per les Nacions Unides el dinou d’octubre de mil nou-cents noranta-nou, en record de les germanes Mirabal, tres dones de trenta-sis, trenta-tres i vint-i-cinc anys assassinades el 1960 per la seva oposició al règim del dictador dominicà Trujillo.

Devesa ha apuntat que fa mesos que l’activitat s’està preparant, però que és des del setembre que es treballa en els arrengaments i els instruments, que ompliran l’Auditori d’Alaska, Gossa Sorda o els Pets, entre altres”.

Així, l’Auditori de Manacor s’omplirà el dimarts vint-i-sis de novembre per escoltar la veu dels més petits en el marc d’aquesta activitat organitzada pel departament d’Igualtat. El concert constarà de diverses cançons, una per escola, que busquen la conscienciació ciutadana davant la violència masclista. Segons la regidora Gomila “es tracta de mostrar una altra música, una altra realitat, per tal que, com a mínim, puguin triar”.

Genovard, educadora social de l’Ajuntament, ha apuntat que “és molt important la feina conjunta entre centres, sortint de la zona de confort a la que estan acostumats, per tal de fer poble i compartir lluites”. Per la seva banda, el professor Devesa ha apuntat que fa mesos que l’activitat s’està preparant, però que és des del setembre que es treballa en els arrengaments i els instruments, que ompliran l’Auditori d’Alaska, Gossa Sorda o els Pets, entre altres”.

L’activitat, que durarà de les 11 a les 14 hores, és iniciativa de l’equip d’educadors socials de l’Ajuntament en col·laboració amb el Conservatori Municipal i el Conservatori Superior de les Illes Balears i comptarà amb l’alumnat de cinquè de primària dels respectius centres.

Finalment, Carme Gomila ha volgut aprofitar per remarcar que “els pressuposts d’enguany fan créixer la partida per a Igualtat de 3.000 a 50.000 €, essent això una declaració d’intencions per tal de posar el feminisme al centre de la política municipal”. A més, ha afegit que s’apostarà per aconseguir el certificat de “municipi per la igualtat de gènere”, que obligarà l’Ajuntament a seguir una sèrie de protocols i plans per a la igualtat.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Chiringuitos
50.000€ en chiringuitos de género que sólo alimentan el odio hacia los hombres