S’han repartit 28 ajuts a estudiants de Grau i 2 ajuts a estudiants de Màster.
Enguany són 30 els estudiants gabellins que han aconseguit l’ajut universitari que atorguen, des de fa vuit anys consecutius, l’Ajuntament de Capdepera i diverses empreses privades del municipi
Cal remarcar la diversitat d’estudis i d’Universitats a les quals es matriculen els alumnes gabellins que sol·liciten els ajuts, així, hi ha representació a dotze Universitats públiques d’Espanya i a 27 graus diferents.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/01/2020 - 11:50:00
Altres dades. S’han presentat 38 sol·licituds de Grau i 2 de Màster i han quedat excloses deu sol·licituds de grau perquè només es reparteixen 30 ajuts (27 de grau i 3 de màster). Dels 28 estudiants de Grau admesos 15 inicien.

Trenta alumnes reben l’ajut universitari en la seva vuitena edició. Enguany són 30 els estudiants gabellins que han aconseguit l’ajut universitari que atorguen, des de fa vuit anys consecutius, l’Ajuntament de Capdepera i diverses empreses privades del municipi. En la vuitena edició, s’han repartit 28 ajuts a estudiants de Grau i 2 ajuts a estudiants de Màster.

Avui capvespre els premiats han pujat dalt de l’escenari del teatre per recollir el xec de 1.200 euros amb el qual es premia l’excel·lència dels estudiants i la inversió que fan les famílies en educació. Enguany, han participat deu empreses gabellines, cadascuna aporta 3.600€ en total i ajuda a tres alumnes, el que suposa 1.200€ per estudiant. Les empreses són: Aguas Capdepera S.A., Associació Hotelera de Capdepera, Grup STeH, Electro Hidraúlica Llevant S.A., Predi Son Jaumell (Viva Hotels i Prinsotel), Playas de Capdepera S.L., Morey Esteva, S.L., Angels Bolero, S.L., Rebalim, S.L. i Torre de Canyamel.

A l’acte d’avui hi ha estat present el rector de la Universitat de la Illes Balears, Llorenç Huguet; el degà de la Facultat de Turisme, Bartomeu Deià; el Director General de Política Universitària i Recerca, Pep Lluís Pons.

Cal remarcar la diversitat d’estudis i d’Universitats a les quals es matriculen els alumnes gabellins que sol·liciten els ajuts, així, hi ha representació a dotze Universitats públiques d’Espanya i a 27 graus diferents, sent la UIB la Universitat més demandada amb 18 alumnes i Educació Primària i Història els estudis més sol·licitats amb 7 i 4 estudiants respectivament.

Amb aquests ajuts econòmics als estudiants Capdepera aposta fermament per la formació reglada dels joves del municipi amb diverses finalitats: reduir l’abandonament escolar a un poble turístic on és fàcil aconseguir treball; ajudar a les famílies que aposten per l’educació dels seus fills; premiar el bon rendiment acadèmic; i crear professionals que aportin un valor afegit al teixit empresarial gabellí.

A l’acte d’avui hi ha estat present el rector de la Universitat de la Illes Balears, Llorenç Huguet; el degà de la Facultat de Turisme, Bartomeu Deià; el Director General de Política Universitària i Recerca, Pep Lluís Pons; el batle de Capdepera, Rafel Fernández; el regidor d’Educació, Agustí Nebot; la resta de regidors de l’Ajuntament de Capdepera, i els representants de les empreses participants, a més de l’alumnat premiat i els seus familiars.

Altres dades. S’han presentat 38 sol·licituds de Grau i 2 de Màster i han quedat excloses deu sol·licituds de grau perquè només es reparteixen 30 ajuts (27 de grau i 3 de màster). Dels 28 estudiants de Grau admesos 15 inicien els estudis i la resta són ja estudiants universitaris. Enguany es poden destacar dos factors: l’augment d’estudiants de doble grau, de 1 de l’any passat a 7 aquest curs i l’augmenta d’estudiants que agafen Graus de la branca de Turisme.

Els Graus i Màsters d’enguany són els següents: Turisme, Educació Primària, Dret, Administració i Direcció d’Empreses, Història, Arquitectura Naval i Enginyeria Marítima, Filologia Hispànica, Enginyeria Informàtica, Criminologia, Enginyeria Electrònica i Telecomunicacions, Logística i Negocis Marítims, Direcció Hotelera, Gestió Aeronàutica, Ciències Polítiques i Gestió Pública, Microbiologia, Farmàcia, Podologia, Cinematografia, Enginyeria Industrial i desenvolupament del producte, Economia, Obert en Enginyeria, i pel que fa als Màsters, Història contemporània i Auditoria i Comptabilitat.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado