Mini Femení Restaurant El Pino. Madre Alberta, 12 - Bàsquet Manacor, 62
Victòria contundent de les minis a la pista del Madre Alberta en un partit en què el Basquet Manacor van exhibir un joc vistós, ràpid en el contraatac i amb una bona defensa (12-62)
Cadet Femení Expert Petra Son Servera. Bàsquet Manacor, 69 Sa Pobla. 36.. Bon inici de les cadets a la segona fase. Vam poder veure una major circulació de pilota i conceptes que ja duien treballats al llarg de la fase anterior.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/01/2020 - 01:46:00
El B. Manacor ha posat en pràctica els punts treballats en els entrenaments i ha atacat sense por la cistella i això s’ha vist reflectit en el resultat. Enhorabona a tot l’equip.

Bàsquet Manacor. Més que bàsquet. GRAN PARTIT DEL MINI FEMENÍ. Mini Femení Restaurant El Pino. Madre Alberta, 12 - Bàsquet Manacor, 62 . Victòria contundent de les minis a la pista del Madre Alberta en un partit en què les manacorines van exhibir un joc vistós, ràpid en el contraatac i amb una bona defensa. El B. Manacor ha posat en pràctica els punts treballats en els entrenaments i ha atacat sense por la cistella i això s’ha vist reflectit en el resultat. Enhorabona a tot l’equip.

Cadet Masculí Gestoria Nadal. B Llucmajor, 50 — Bàsquet Manacor, 85.. Fins al descans, les ganes, la intensitat i el bon joc del Llucmajor van provocar que el B. Manacor jugàs amb massa dubtes, imprecisions i amb molt de desànim.

Cadet Masculí Gestoria Nadal. B Llucmajor, 50 — Bàsquet Manacor, 85.. Fins al descans, les ganes, la intensitat i el bon joc del Llucmajor van provocar que el B. Manacor jugàs amb massa dubtes, imprecisions.

D'aquesta manera es va arribar al descans amb 28-31 en el marcador. Però a la segona meitat es va poder veure la millor versió dels cadets: defensa intensa, velocitat de pilota i solidaritat de tot l'equip aconseguint així un parcial de 22-54. Bona reacció dels nostres, bona lliçó pels pròxims partits!

Cadet Femení Expert Petra Son Servera. Bàsquet Manacor, 69 Sa Pobla. 36.. Bon inici de les cadets a la segona fase. Vam poder veure una major circulació de pilota i conceptes que ja duien treballats al llarg de la fase anterior. El joc va ser ràpid i amb bones lectures de les situacions d'atac. Manca encara més intensitat en defensa i incrementar més el ritme de la circulació de pilota al 5x5. Enhorabona, nines!