Inca celebra una jornada sobre arquitectura i sostenibilitat
Inca celebra una jornada sobre arquitectura i sostenibilitat amb Xavier Ros i Pau Munar. Sa Fàbrica Ramis acull dijous 21 d’octubre, a les 19 hores, una nova edició d’«Urbana Inca»
«Per aquest motiu, enguany hem volgut dedicar aquesta jornada a la la rehabilitació energètica d’edificis i la construcció amb materials reciclables i de km0», afegeix Ferrà. «Urbana Inca: Arquitectura i Sostenibilitat»
AGENCIA MANACORNOTICIAS 18/10/2021 - 06:40:00
2000 situat a Sabadell (Barcelona), dirigit per quatre arquitectes associats: David Lorente Ibáñez (Granollers, 1972), Josep Ricart Ulldemolins (Cerdanyola del Vallès, 1973), Xavier Ros Majó (Sabadell, 1972) i Roger Tudó Galí (Terrassa, 1973).

Inca celebra una jornada sobre arquitectura i sostenibilitat amb Xavier Ros i Pau Munar. Sa Fàbrica Ramis acull dijous 21 d’octubre, a les 19 hores, una nova edició d’«Urbana Inca». Enguany, el lema d’aquesta jornada, organitzada per l’Ajuntament d’Inca, és arquitectura i sostenibilitat.

«Amb la implementació del Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC) i l’Agenda 2030 des de l’Ajuntament hem formalitzat el nostre compromís en la reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle, l’augment de la producció d’energia a partir de fonts renovables i l’increment de l’eficiència energètica», explica el regidor de Transició energètica i Projectes estratègics, Gori Ferrà.

Sa Fàbrica Ramis acull dijous 21 d’octubre, a les 19 hores, una nova edició d’«Urbana Inca». Enguany, el lema d’aquesta jornada, organitzada per l’Ajuntament d’Inca, és arquitectura i sostenibilitat.

«Per aquest motiu, enguany hem volgut dedicar aquesta jornada a la la rehabilitació energètica d’edificis i la construcció amb materials reciclables i de km0», afegeix Ferrà.

«Urbana Inca: Arquitectura i Sostenibilitat» comptarà enguany amb la participació de Xavier Ros i Pau Munar. L’acte serà presidint pel batle d’Inca, Virgilio Moreno, i la consellera insular de Territori, Maria Antònia Garcías.

L'arquitecte català Xavier Ros és soci fundador d’HARQUITECTES i compagina el seu treball amb la tasca de docent. HARQUITECTES és un estudi d’arquitectura fundat l’any 2000 situat a Sabadell (Barcelona), dirigit per quatre arquitectes associats: David Lorente Ibáñez (Granollers, 1972), Josep Ricart Ulldemolins (Cerdanyola del Vallès, 1973), Xavier Ros Majó (Sabadell, 1972) i Roger Tudó Galí (Terrassa, 1973).

La seva obra ha merescut el reconeixement de diversos premis, tant per obra construïda com en concursos d’idees, i la publicació en diversos mitjans d’arreu, havent estat seleccionats per a diferents exposicions i convidats com conferenciants en esdeveniments tant nacionals com internacionals.

D’altra banda, Pau Munar és un arquitecte mallorquí, fundador de l’estudi MUNARQ, conjuntament amb Rafel Munar. MUNARQ se centra en la integració de l’arquitectura al paisatge, intentant sempre trobar noves idees sobre la tradició constructiva de l’illa. L’estudi està profundament centrat en el respecte a la nostra terra i per això sempre pensen en una construcció sostenible que afecti el menys possible el nostre paisatge, utilitzant materials naturals i mutacions favorables per al nostre entorn.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado