Siguen las Fiestas de Son Macià (Manacor) hoy domingo 7 de agosto
Siguen las Fiestas de Son Macià (Manacor) hoy domingo 7 desde las 17:00 horas I Fira del Vino y la Cerveza, amenizada música en vivo
Vins Miquel Gelabert, Celler Es Gallicant de Campos i Es Fangar Vins. Cerve, series: IslandBrew Mallorca, Brusca Brewpub, Breaking Brou, Hidromiel y repostería casera, Cerveza artesana eco Forastera i Món Cervesa Artesana
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/08/2022 - 09:44:03
(Associació de Pares de Persones amb Discapacitat Auditiva). Mucho ambiente en los multitudinarios actos que se van sucediendo, el pregón histórico y la actuación de la Banda Municipal de Música de Manacor excelente, de lujo.

Siguen las Fiestas de Son Macià (Manacor) hoy domingo desde las 17:00 horas I Fira del Vino y la Cerveza con Bodegues: Vins Miquel Gelabert, Celler Es Gallicant de Campos i Es Fangar Vins. Cerve, series: IslandBrew Mallorca, Brusca Brewpub, Breaking Brou, Hidromiel y repostería casera, Cerveza artesana eco Forastera i Món Cervesa Artesana, con música en directo para amenizar el evento social y cultural.

El lunes Caminata Nocturna desde las 21:00 horas y el martes Basquet y Cena Solidaria a Beneficio de ASPAS (Associació de Pares de Persones amb Discapacitat Auditiva). Mucho ambiente en los multitudinarios actos que se van sucediendo, el pregón histórico y la actuación de la Banda Municipal de Música de Manacor excelente, de lujo.

El lunes Caminata Nocturna desde las 21:00 horas y el martes Basquet y Cena Solidaria a Beneficio de ASPAS (Associació de Pares de Persones amb Discapacitat Auditiva).

DIUMENGE 7....17.00 h FESTA PAGESA. Lloc: Sementer. 20.00 h I FIRA DEL VI I DE LA CERVESA. Bodegues: Vins Miquel Gelabert, Celler Es Gallicant de Campos i Es Fangar Vins. Cerve, series: IslandBrew Mallorca, Brusca Brewpub, Breaking Brou, Hidromiel y repostería casera, Cerveza artesana eco Forastera i Món Cervesa Artesana. Música amb l’actuació d’Estràngol.

DILLUNS 8...19.00 h ANIMACIÓ INFANTIL. A càrrec de Maria Bimbolles. 21.00 h CAMINADA NOCTURNA. Concentració a plaça i recorregut pels voltants del poble.

DIMARTS 9.....18.00 h BÀSQUET ALL MACIANS 3x3. Lloc: Zona esportiva. 21.30 h SOPAR SOLIDARI. Tiquets 15 € en benefici d’ASPAS (Associació de Pares de Persones amb Discapacitat Auditiva). Venda al Supermercat i Magatzem Son Macià. A continuació, BINGO!.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado