Santanyí
Santanyí repeteix l’èxit de la campanya de recollida de joguines per als nins i nines del municipi
La campanya Cap Infant Sense Jugueta 2019, que va començar el novembre, ha superat les expectatives de l’Ajuntament.
ajsantanyi.net 14/12/2019 - 09:43:24

Santanyí repeteix l’èxit de la campanya de recollida de joguines per als nins i nines del municipi

La campanya Cap Infant Sense Jugueta 2019, que va començar el novembre, ha superat les expectatives de l’Ajuntament i ha desbordat els punts de recollida

Com cada any, la Regidoria de Participació Ciutadana i Serveis Socials ha posat en marxa, la campanya Cap Infant Sense Jugueta per recollir joguines que ja no s'utilitzin per a les famílies més necessitades. Aquestes juguetes s’havien de dur a l’Ajuntament, al Departament de Serveis Socials, als centres educatius del municipi, a la botiga de Càritas de Santanyí, a les escoletes municipals i a l’Oficina de Turisme de Cala d’Or.

Enguany s’ha superat el nombre de donacions respecte a anys anteriors, segons ha explicat el regidor de Participació Ciutadana i Serveis Socials, Antoni Matas: “L’any passat les joguines no cabien al camió que les ha de dur a Càritas, i enguany haurem de fer diversos viatges.

No hem fet un recompte detallat, però calculem s’han duplicat les 800 joguines recollides a la campanya de l’any passat.

Hem de donar les gràcies a tots els que han contribuït amb un donatiu, totes les juguetes estan en molt bon estat i n’hi ha que estan pràcticament noves. Ara serà Càritas l’encarregada de classificar-les i posar-les a punt perquè cap infant es quedi sense un present aquestes festes”.

Per l’Ajuntament de Santanyí és important que els nins i nines del municipi no perdin la il·lusió de tot l’any, i per això moltes d’aquestes joguines s’aniran repartint durant l’any.

També hi ha aniversaris i altres festes, i cap infant es pot quedar sense gaudir d’una sorpresa, com la resta d’al·lots. Càritas Mallorca a més de ser l’encarregada de comprovar el bon estat de tot el que s’ha rebut, com també es farà responsable de la seva distribució.

 

Reciente
Visto
Comentado