Son Servera
La tradició omple Son Servera per honorar Sant Antoni
La “davallada del Corb” i les beneïdes acomiaden la festa d’enguany.
sonservera.es 18/01/2020 - 09:17:08

La tradició omple Son Servera per honorar Sant Antoni

La “davallada del Corb” i les beneïdes acomiaden la festa d’enguany

Centenars de persones han omplit avui capvespre la plaça de Sant Joan a Son Servera per veure una vegada més el dimoni i Sant Antoni després de la nit de foguerons.

Amb el so de la campana, ha tornat a començar la festa. Aquesta vegada, la part més tradicional d’aquesta.

El dimoni i Sant Antoni, acompanyats de l’Obreria, la Banda de Música Local i representants municipals han caminat cap a la plaça Nova per visitar a Sant Pau. Un any més, la “davallada del corb” ha marcat la diferència i després de la lluita contra el dimoni, Sant Antoni ha tornat a guanyar.

Mitja hora després, carrosses i animals han pres els carrers per a rebre la benedicció del rector. No han faltat carrosses satíriques, del món dels animals, de la pagesia o de la costura i un any més, els cans han estat els animals que més han desfilat en aquestes beneïdes però també hem pogut veure aus o fins i tot, una iguana.

El darrer ball del dimoni ha tancat la festa a Son Servera, tot i que la celebració no acabarà fins demà amb els foguerons de Cala Millor.

Premiats

Aquest any han participat en les Beneïdes 10 carrosses i una trentena d’animals, els premis de carrosses s’han dividit en dues categories; carrosses grosses i petites. Pel que fa a animals, hi ha hagut premi per la mascota més peculiar i tots els cavalls han rebut un premi especial.

Carrossa grossa:

1r premi:Sa Taulera

2n premi:Treure sa mel

3r premi:Estiram des carro, de l’escoleta ca’s Mestre Fornaris

Carossa petita:

1r premi:Ses cosidores

2n premi:Es Molí

3r premi: sa Fornera


Reciente
Visto
Comentado