Felanitx
Felanitx presenta la fira més important del municipi, la del 'Pebre bord'
Una fira que se celebrarà tot el dia el pròxim diumenge.
felanitx.org 18/10/2021 - 14:27:24
Felanitx presenta la fira més important del municipi, la del 'Pebre bord'

Una fira que se celebrarà tot el dia el pròxim diumenge i on es tenen preparades quasi una trentena d'activitats entre el 22 i 24 d'octubre.

L'Ajuntament de Felanitx a través de la regidoria de fires i mercats ha presentat aquest dilluns els actes lúdics, d'oci i culturals emmarcats dins la fira del Pebre bord 2021. En aquesta fira hi haurà mostra industrial i d'artesania on es podran visitar paradetes amb el producte estrella que és el pebre bord.

La ruta GastroVi Felanitxer@ s'inicia el divendres i es perllongarà tot el cap de setmana. Una vintena d'establiments de restauració del municipi oferiran un menú o tapes amb maridatge de vi de Felanitx per degustar. El mateix divendres es podrà visitar l'exposició "S'Algar" a la Casa de Cultura. Dissabte horabaixa s'inaugurarà al Parc Municipal de Sa Torre la mostra industrial i artesana donant un impuls al producte local. S'espera la plantada i ball dels Gegants, seguidament hi haurà la XVII ballada del Pebre Bord amb l'Agrupació Abeniara i S'Estol des Gerricó.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat ha manifestat "La celebració d'aquesta fira és molt important pel municipi. És el producte típic felanitxer pel qual la gent ens coneix. Ja sabem que antigament venien a comprar pebre bord per fer les matances i això és una tradició que no s'ha de perdre. L'any passat es va fer a petita escala, enguany ja tindrà més extensió i és una manera de recuperar la normalitat, les mesures s'han relaxat i la ciutadania necessita sortir"

El regidor de fires i mercats Rafel Rubio ha dit "La gent podrà passejar pels tres quilòmetres de fira i veure paradetes des del Parc fins al Passeig Ernest Mestre. Hi ha uns 350 firaires i una trentena de carpes on s'exposarà producte local i es mostrarà el teixit comercial i les entitats del municipi. Hem posat totes les facilitats perquè la fira s'allargui fins a les 19h amb diferents activitats i animació al carrer durant tot el dia"

Diumenge, el dia gran, continuarà la mostra industrial i artesana, mostra d'animals autòctons, de cotxes i motos antigues, de ca de bestiar i exposició d'aus rapinyaires. Activitats infantils, exhibició de pilotatge de motos, entre d'altres. L'horabaixa estarà amenitzat amb un cercavila amb la batucada i un musical infantil, a la plaça de Sa Font de Santa Margalida, titulat Monster Show.
 
 
Reciente
Visto
Comentado