EL Pi
El Pi considera prioritari que la nova llei turística incentivi la reconversió dels establiments turístics obsolets
La formació assenyala que les obligacions ambientals i laborals que es plantegen només seran factibles si s'acompanyen d’ajuts
el-pi.com 18/01/2022 - 15:06:39
El Pi considera prioritari que la nova llei turística incentivi la reconversió dels establiments turístics obsolets

La formació assenyala que les obligacions ambientals i laborals que es plantegen només seran factibles si s'acompanyen d’ajuts i un termini que permeti la seva implantació

El portaveu d’*EL PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS *al Parlament de les Illes Balears*, Josep Melià, *ha criticat al Govern per la manca d’informació amb relació a la nova llei turística anunciada a Madrid. “Encara no coneixem la lletra petita ni el contingut íntegre, el mínim que havia de fer el Govern és remetre l'esborrany als grups parlamentaris i als agents socials el mateix dia que feia el seu acte propagandístic a Madrid”.

El Pi considera que amb els anuncis fets fins al moment per part del Govern no s’hi introdueixen temes clau per a la formació. “La nova llei no compta amb una normativa flexible que permeti i incentivi la modernització dels establiments sense augment de places i altures. Tampoc introdueix el canvi d’ús per reconvertir hotels obsolets i de baixa qualitat. Aquesta mesura ha estat un autèntic fracàs de l'executiu Armengol”, ha assegurat el portaveu.

Segons Melià, “les obligacions ambientals i laborals que es plantegen només seran factibles si s'acompanyen d’ajuts i un termini que permeti la seva implantació, no es poden establir obligacions que puguin posar en risc la viabilitat d'uns negocis que han fet un important esforç de modernització i han patit l'impacte de la pandèmia”.

Així mateix, el diputat ha recordat que la planta hotelera balear ja és capdavantera en implantació de mesures ambientals i que ja fa temps que es fan importants avanços en circularitat.
 
 
Reciente
Visto
Comentado