Agent A140017: 679 31 15 09. Agent A140012: 606 43 27 65.
La Policía Local de Capdepera avisa de estafas en las revisiones de gas en los domicilios se recomienda no abrir la puerta a desconocidos
En esta zona existe un único técnico de revisión autorizado: el Sr. TONI MORENO, el cual SIEMPRE circulará en una furgoneta oficial de REPSOL para realizar las revisiones. En caso de duda no abrir.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/12/2019 - 12:02:38
En caso de duda sobre los posibles revisores que aparezcan en su domicilio, llamen a los siguientes teléfonos, para su comprobación: Minerva (treballadora de Repsol Gas): 971 83 62 87. Y a la Policía Local.

Por la presente, la Policía Local de Capdepera informa a los vecinos de este municipio que últimamente se están dando muchos casos de estafa con las revisiones de gas a domicilio. En esta zona existe un único técnico de revisión autorizado: el Sr. TONI MORENO, el cual SIEMPRE circulará en una furgoneta oficial de REPSOL para realizar las revisiones.

En caso de duda sobre los posibles revisores que aparezcan en su domicilio, llamen a los siguientes teléfonos, para su comprobación: Minerva (treballadora de Repsol Gas): 971 83 62 87. Y a la Policía Local de Capdepera.

Por la presente, la Policía Local de Capdepera informa a los vecinos de este municipio que últimamente se están dando muchos casos de estafa con las revisiones de gas a domicilio.

La Policia Local es reuneix amb la gent gran per informar-los de les estafes, furts i robatoris més freqüents a la zona. La Policia Local de Capdepera ha mantingut dues reunions amb les persones majors de Capdepera i Cala Rajada per informar-los dels tipus d’estades, furts i robatoris més freqüents a la zona i en els quals la gent gran és més vulnerable. Des de la Policia s’ha volgut demanar calma davant una sèrie de denuncies que s’han fet al municipi per aquests fets i al mateix temps s’ha volgut avisar a la població de que poden avisar a la Policia davant qualsevol esdeveniment sospitós.

Així se’ls ha informat de l’estafa de l’estampeta o de l’estafa de la revisió de gas; se’ls ha recordat que no dinin les seves dades personals a ningú i tampoc per telèfon, i que no deixin entrar ningú a casa seva si no hi confien. Tant a Capdepera com a Cala Rajada hi han assistit una cinquantena de persones i a totes elles se’ls ha lliurat els telèfons del policia de barri i del policia tutor perquè els puguin avisar en qualsevol circumstància. Agent A140017: 679 31 15 09. Agent A140012: 606 43 27 65.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado