El punto de encuentro de este evento deportivo es el Polideportivo Mateu Cañellas
La San Silvestre de Inca incluirá este año una carrera popular inclusiva en su 36 Edición del 31 de diciembre 2019 y hay varias categorías
Los dorsales se pueden recoger a las 12.00 horas. Las inscripciones se pueden realizar a través de la web elitechip.net. Se entregará una camiseta técnica a las 1.000 primeras personas que se inscriban y habrá premios.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 10/12/2019 - 15:14:29
DIFU, en la que pueden participar jóvenes y adultos con una discapacidad física o intelectual. De este modo, la San Silvestre Inca se convierte en una carrera inclusiva en la que puede participar todo el mundo.

La San Silvestre de Inca incluirá este año una carrera popular inclusiva. El alcalde de Inca, Virgilio Moreno, y el concejal de deportes, Sebastián Oriol, han presentado hoy la 36 edición de la San Silvestre que, como marca la tradición, se celebrará el 31 de diciembre.

La gran novedad de este año es que se ha añadido la categoría DIFU, en la que pueden participar jóvenes y adultos con una discapacidad física o intelectual. De este modo, la San Silvestre Inca se convierte en una carrera inclusiva en la que puede participar todo el mundo.

San Silvestre con la carrera familiar (0-3 años) y la mini San Silvestre escolar (4 -15 años). Después, a las 16.30 se realizará la 36ª San Silvestre Ciudad de Inca 2019, con una distancia de 6,5 km.

El punto de encuentro de este evento deportivo es el Polideportivo Mateu Cañellas, desde donde se realizará la salida de las diferentes carreras. Así pues, a las 15.00 horas se dará inicio a la San Silvestre con la carrera familiar (0-3 años) y la mini San Silvestre escolar (4 -15 años). Después, a las 16.30 se realizará la 36ª San Silvestre Ciudad de Inca 2019, con una distancia de 6,5 km.

Los dorsales se pueden recoger a las 12.00 horas. Las inscripciones se pueden realizar a través de la web elitechip.net. Se entregará una camiseta técnica a las 1.000 primeras personas que se inscriban y habrá premios de productos locales para los ganadores.

La Sant Silvestre d’Inca inclourà enguany una cursa popular inclusiva. El batle d’Inca, Virgilio Moreno, i el regidor d’esports, Sebastián Oriol, han presentat avui la 36 edició de la Sant Silvestre que, com marca la tradició, se celebrarà el 31 de desembre. La gran novetat d’enguany és que s’ha afegit la categoria DIFU, en la qual poden participar joves i adults amb una discapacitat física o intel·lectual. D’aquesta manera, la Sant Silvestre inquera es converteix en una cursa inclusiva en la qual pot participar tothom.

El punt de trobada d’aquest esdeveniment esportiu és el Poliesportiu Mateu Cañellas, des d’on es realitzarà la sortida de les diferents curses. Així doncs, a les 15.00 hores és donarà el sus a la Sant Silvestre amb la cursa familiar (0-3 anys) i la mini Sant Silvestre escolar (4 -15 anys). Després, a les 16.30 es realitzarà la 36a Sant Silvestre Ciutat d’Inca 2019, amb una distància de 6,5 km.

Els dorsals es poden recollir a les 12.00 hores. Les inscripcions es poden realitzar a través de la web elitechip.net. S’entregarà una camiseta tècnica a les 1000 primeres persones que s’inscriguin i hi haurà premis de productes locals pels guanyadors.

El conseller de Turisme i Esports es reuneix a Inca, amb els representants municipals per fomentar Mallorca com a destinació de turisme de cinema. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, ha convocat els municipis de Mallorca per proposar mesures que permetin un impuls de Mallorca com a destinació de turisme de cinema i com a plató de rodatges audiovisuals. Un total de 27 municipis de l’illa han participat en aquesta trobada, duta a terme al Museu del Calçat i la Indústria d’Inca i inaugurada pel batle del municipi, Virgilio Moreno. 

D’una banda, a la reunió s’han explicat les tasques que actualment duu a terme la Mallorca Film Commission, entitat de la Fundació Mallorca Turisme que té per finalitat promocionar les localitzacions de l’illa per captar rodatges. D’altra banda, la MFC també té l’objectiu d’establir línies de col·laboració des de l’Administració insular, en coordinació amb els ajuntaments i amb altres administracions d’àmbit estatal i autonòmic, amb el teixit empresarial, professional i artístic de Mallorca, per impulsar la consolidació d’una economia dels rodatges, així com la promoció i el desenvolupament de la indústria audiovisual de la comunitat. 

Proposta d’adhesió i d’ordenança. Per tal de fer efectius aquests objectius, el conseller Serra ha proposat als ajuntaments l’adhesió com a municipi col·laborador de la MFC. D’aquesta manera, «es podran agilitar els processos que impliquen la gestió d’un rodatge i crear un sistema de suport que permeti impulsar la nostra terra com a espai per filmar diferents productes audiovisuals de televisió, cinema, publicitat, etc.»

A més, els assistents també han pogut conèixer de primera mà la proposta d’ordenança municipal que el Consell, a través de la MFC, proposa als ajuntaments per regular l’activitat de rodatge de pel·lícules de cinema, programes de televisió, documentals, anuncis publicitaris, vídeos, reportatges fotogràfics o qualsevol altre producte audiovisual que requereixi o afecti els bens i/o serveis de titularitat o competència municipal.

El conseller ha destacat que Mallorca «de cada vegada interessa més a les productores internacionals». Com a exemple, ha destacat els rodatges que hi ha en marxa o que s’han de fer entre 2019-2020:  The Mallorca Files (BBC), White Lines (Netflix), Nachts Baden (pel·lícula alemanya),  Spain Passion (sèrie TV xinesa), Mentiras (ATRESMEDIA), Pan de limón (pel·lícula de Benito Zambrano) i la sèrie de televisió La Caza-Tramuntana (RTVE).

Pla Estratègic . Els representants municipals també han estat informats dels avenços del Pla Estratègic de promoció turística de Mallorca que actualment s’està redactant i que serà presentat oficialment el proper 14 de gener en el context d’unes jornades que congregaran tot el sector turístic, empreses privades, entitats públiques i institucions. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado