Les nines del mini femení ABBACINO també estan fent una gran temporada
Bàsquet: Els nostres minis de categoria especial OPTICALIA Manacor varen vèncer molt clarament als companys de Son Servera
Els infantils RT. XINXERAM guanayaren a Sóller i els infantils MALLORCA SERVEIS IMMOBILIARIA perderen a casa de Lloseta. En categoria sènior, el nostre equip masculí NADAL MOBILIARI perdè davant el Pla per 41 a 62
AGENCIA MANACORNOTICIAS 24/05/2021 - 04:23:00
Jeroni Brunet milloren dia a dia i feren un gran partit davant els companys d’Inca. Per la seva banda, les preminis de na Silvia Nogales i na Gemma Escura varen fer un partidàs davant el Pollença.

ELS MINIS OPTICALIA MANACOR, LES MINIS ABBACINO I LES INFANTILS ADVOCATS JOAN PICÓ ESTAN EN LA LLUITA PER ACABAR LA LLIGA EN PRIMERA POSSICIÓ. Els nostres minis de categoria especial OPTICALIA Manacor varen vèncer molt clarament als companys de Son Servera. D’aquesta manera els nostres nins mantenen la primera possició a la lliga.

Les nines del mini femení ABBACINO també estan fent una gran temporada i dissabte sumaren una nova victòria davant el Sineu. L’equip va millorant dia a dia i segueix a la part alta de la taula classificatòria. Per la seva banda, les infantils ADVOCATS JOAN PICÓ, realitzaren un gran partit a la pista del Santa Mònica i aconseguiren la victòria i assolir el liderat del seu grup a falta només d’una jornada per disputar-se.

Molinar que acabà amb victòria dels nins dirigits per en Rafel Pastor per 45 a 43. Els nostres cadets CRONOMOTOR caigueren davant el líder l’Artà i les nines del cadet RT. ES CRUCE també perderen a Sa Cabaneta.

ELS MINIS BICICLETES CALDENTEY, EL PREMINI SONSÒNIA CENTRE AUDITIU I LES PREMINIS INNOVATEC SECURITY SEGUEIXEN MILLORANT PARTIT A PARTIT. Els nins del mini Bicicletes Caldentey segueixen una gran progressió de la mà d’en Joanma Bernabé i de na Marina Pascual. Aquest dissabte aconseguiren l’alegria de la victòria a Sa Cabaneta. Els preminis Sonsònia Centre Auditiu dirigits per en Jeroni Brunet milloren dia a dia i feren un gran partit davant els companys d’Inca. Per la seva banda, les preminis de na Silvia Nogales i na Gemma Escura varen fer un partidàs davant el Pollença.

En altres partits destacats de la jornada, els júniors PEUGEOT GRUP COLL venceren als CIDE per 50 a 77 i els cadets AUTOCARES TRAMUNTANA jugaren un partit molt emocionant a casa contra el Molinar que acabà amb victòria dels nins dirigits per en Rafel Pastor per 45 a 43. Els nostres cadets CRONOMOTOR caigueren davant el líder l’Artà i les nines del cadet RT. ES CRUCE també perderen a Sa Cabaneta.

Els infantils RT. XINXERAM guanayaren a Sóller i els infantils MALLORCA SERVEIS IMMOBILIARIA perderen a casa de Lloseta. En categoria sènior, el nostre equip masculí NADAL MOBILIARI perdè davant el Pla per 41 a 62 i les jugadores del sènior BUFETE PERELLÓ perderen a casa sel Pla per 59 a 49 en un partit molt disputat.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado