Cada bon de descompte té un valor de 15,00 €.
L’Ajuntament d’Inca posa en marxa una campanya de suport al comerç i negocis locals i destinarà 498.000 euros en 33.200 bons de 15 euros de descompte
Mantenim un contacte continu amb autònoms, empresaris i associacions per conèixer de primera mà les seves inquietuds i necessitats i poder oferir-los solucions efectives i àgils. Farem sempre tot el que estigui al nostre abast
AGENCIA MANACORNOTICIAS 02/12/2021 - 09:42:00
La totalitat dels tràmits d’adhesió i formalització de tota l’operativa d’emissió, obtenció, aplicació, bescanvi, compensació i verificació dels bons de descompte es durà a terme a través de la plataforma

Inca llança 498.000 euros en bons de descompte per reactivar el teixit productiu del municipi. Aquesta nova línia d’ajudes està dirigida especialment als sectors més afectats per la crisi provocada per la pandèmia i dinamitzar la ciutat.. La iniciativa s’emmarca en el Pla Reiniciam Inca, impulsat amb la finalitat de reactivar l'activitat econòmica i social del municipi i contribuir a pal·liar els efectes derivats de la COVID.19.

L’Ajuntament d’Inca posa en marxa una campanya de suport al comerç i negocis locals i destinarà 498.000 euros en 33.200 bons de 15 euros de descompte. D’aquesta manera, el consistori de la capital del Raiguer vol contribuir a atenuar les pèrdues econòmiques i socials patides especialment per les petites empreses d’Inca, i reactivar el teixit econòmic.

De forma paral·lela, avui s’ha iniciat també una ronda de visites als negocis que poden sumar-se a la campanya per tal de donar-los a conèixer la iniciativa i explicar-los tots els detalls perquè puguin adherir-se.

«Des del primer dia hem estat al costat dels nostres autònoms i empresaris, treballant decididament per contribuir a la sostenibilitat financera i al manteniment de l’activitat comercial i empresarial del nostre municipi d’Inca», destaca el batle, Virgilio Moreno.

Moreno afegeix que «aquesta nova línia d’ajudes, emmarcada en el Pla Reinciam Inca, neix amb la finalitat de garantir la recuperació de la nostra economia. Aquesta inversió tendrà un efecte revitalitzador en el teixit productiu de la nostra ciutat».

Així doncs, demà comença el període de 15 dies per què els establiments, comerços, negocis i petits empresaris d’Inca s’adhereixin a la campanya. Podem participar d’aquesta iniciativa les persones autònomes o microempreses que desenvolupin la seva activitat a Inca i s’hagi vist greument afectada per la crisi sanitària de la COVID-19. Entre els sectors afectats es troben la restauració i el comerç, entre molts altres.

Una vegada finalitzada la primera fase de la campanya, els inquers i les inqueres podran bescanviar els seus bons de l’1 de gener al 28 de febrer. Cada ciutadà pot accedir a un màxim de 4 bons de descompte que pot utilitzar a una única compra o establiment, o aplicar-los en compres o establiments adherits diferents, sempre que la compra tingui un valor mínim de trenta euros per cada bon. Cada bon de descompte té un valor de 15,00 €.

La totalitat dels tràmits d’adhesió i formalització de tota l’operativa d’emissió, obtenció, aplicació, bescanvi, compensació i verificació dels bons de descompte es durà a terme a través de la plataforma tecnològica: www.incaciutat.com/bonsreiniciaminca.

De forma paral·lela, avui s’ha iniciat també una ronda de visites als negocis que poden sumar-se a la campanya per tal de donar-los a conèixer la iniciativa i explicar-los tots els detalls perquè puguin adherir-se. A més a més, es realitzaran també dos webinars a on s’explicarà com donar d’alta la seva empresa a través de la plataforma.

«Mantenim un contacte continu amb autònoms, empresaris i associacions per conèixer de primera mà les seves inquietuds i necessitats i poder oferir-los solucions efectives i àgils. Farem sempre tot el que estigui al nostre abast per pal·liar els efectes de la pandèmia i intentar mantenir l’activitat econòmica i els llocs de feina a la nostra ciutat.», assenyala María José Fernández Molina, regidora d'Innovació i empresa i de Mercats i consum.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado