La fireta feminista inclourà una classe magistral o taller a càrrec de Coco March
Inca commemora el 25N amb activitats reivindicatives un centenar de persones s’han concentrat a la plaça d’Espanya per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes
La fireta feminista inclourà una classe magistral o taller a càrrec de Coco March i un taller a càrrec d'Homes Transitant de 10 a 12 h. A més, hi haurà també l’actuació musical d’Auba Murillo a les 13 h i una exposició de murals
AGENCIA MANACORNOTICIAS 25/11/2022 - 09:56:00
A continuació, durant el matí, els alumnes d'alguns centres escolars d’Inca s’han concentrat a la plaça d’Espanya per mostrar els murals que han realitzat i llegir els seus propis manifests.

Inca commemora el 25N amb activitats reivindicatives. Un centenar de persones s’han concentrat a la plaça d’Espanya per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes. L’Ajuntament d’Inca commemora, un any més, el 25N, dia contra la violència de gènere amb un programa especial d’activitats que s’han dissenyat des de l’Espai de Dones Inca.

“La finalitat de tots aquests actes és conscienciar a la ciutadania de què hem de lluitar plegats contra aquesta xacra social. És necessària la implicació de tots i totes per aconseguir un municipi lliure de violències masclistes”, ha assenyalat la regidora d’Igualtat, Antònia Maria Sabater.

També el Teatre Principal d’Inca se suma a la reivindicació del 25N amb la programació d’espectacles, una demostració de dansa i un concert. Tot i això, un any més, el plat fort serà la fireta “Inca amb Veu de Dona”

La penjada de la banderola commemorativa d'aquesta data per part de representants de totes les forces polítiques del Consistori, ha servit per donar el sus a la programació especial dels actes que se celebren avui. A continuació, durant el matí, els alumnes d'alguns centres escolars d’Inca s’han concentrat a la plaça d’Espanya per mostrar els murals que han realitzat i llegir els seus propis manifests.

També el Teatre Principal d’Inca se suma a la reivindicació del 25N amb la programació d’espectacles, una demostració de dansa i un concert. Tot i això, un any més, el plat fort serà la fireta “Inca amb Veu de Dona”, que se celebrarà al Claustre de Sant Domingo dissabte 26 de novembre de 9 a 14 hores.

La fireta feminista inclourà una classe magistral o taller a càrrec de Coco March i un taller a càrrec d'Homes Transitant de 10 a 12 h. A més, hi haurà també l’actuació musical d’Auba Murillo a les 13 h i una exposició de murals dels centres educatius de 9 a 14 h. En total, més de 20 paradetes formaran part d’aquesta fireta.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado