1r Pau R Bergas (Es Canyar, Manacor) 2n Toni Nicolau (Es Canyar, Manacor)
Ajedrez: Miquel Sureda Campió de Mallorca Sub-18 i Julián Nieto 2º; Torneig Es Canyar Manacor Tomeu Joan Perelló 1º, i Junhao Chen, IES Mossén Alcover 2º
El campió Miquel Sureda (1758) ha demostrat la seva superioritat anant al capdavant de la classificació des de la primera ronda (+5=1) Va guanyar el jugador núm. 1 de rating, ha signat un perfomance de 1908
AGENCIA MANACORNOTICIAS 01/03/2023 - 10:06:00
Des del club volem animar a tots els nostres jugadors i jugadores a seguir així, a treballar i competir amb actitud i humilitat. Amb açò volem deixar clar que som un club jove, amb moltes ganes d’aprendre

CAMPIONAT DE MALLORCA SUB 18 MIQUEL SUREDA CAMPIÓ I JULIAN NIETO SUBCAMPIÓ. Aquest passat divendres 24 de febrer al casal Can Pere Ignasi de Campos ha conclòs el Campionat Sub18 de Mallorca. I novament les sensacions han estat agradoses i les alegries intenses; el nostre club ha copat amb Miquel i Julián, els dos primers llocs a la fi del campionat. Aquest any han estat 17 jugadors els que han disputat amb bon nivell un campionat suís a 6 rondes, amb 60’+30”.

Miquel Sureda, suma i segueix. El campió Miquel Sureda (1758) ha demostrat la seva superioritat anant al capdavant de la classificació des de la primera ronda (+5=1) Va guanyar el jugador núm. 1 de rating, ha signat un perfomance de 1908 i ha guanyat 39,6 punts d’elo. Miquel acostuma a guanyar els campionats de Mallorca de la seva categoria i aquesta vegada ha aconseguit el meritori primer lloc del sub18. Tots sabem que amb el seu caràcter competitiu, sempre cercant posicions complicades i exigint als rivals, en vindran més d’èxits. La sensació és que pot donar molt de si com a jugador que no té límits marcats i el volem animar a seguir treballant i jugant. Ara a pel de Balears.

Tomeu Joan Perelló s’imposa en la general amb un 7/7, i també destacar al segon i tercer classificat, Junhao Chen i el petit Unai Ibañez que aconseguiren 6 punts i que varen disputar el campionat fins el final

Julián Nieto, subcampió. Cada vegada Julián Nieto (1723) és més constant en el seu nivell de joc i va assolint eixe nivell que tots sabem que té i que li depararà alegries. La seva progressió comença a agafar forma i de segur serà un jugador a tenir en compte a les properes convocatòries. Estem contents que cada vegada mostre més el seu talent, amb un estil refinat i elegant, i que poc a poc sigui una realitat. El seu campionat ha estat destacable amb 4,5 punts, un +4=1-1, guanyant a la darrera ronda a un dels favorits, Didier Duque de l’Incacs.

Altres jugadors nostres que han deixat la imprompta del nostre segell. Destacar alhora el campionat de Luís Vizcaíno, ratificant una progressió que ha començat fa un temps i que ja pren força, amb 3,5 punts de 6; de Sara Alícia Veloz, amb un joc respectable ja analitzat a la crònica del campionat femení i de Toni Tomàs, tots dos amb 3 punts i tractant els rivals superiors de tu a tu. També Lais Navarro hi ha participat i ha aconseguit uns meritoris 2 punts tenint en compte el bon nivell del torneig.

Des del club volem animar a tots els nostres jugadors i jugadores a seguir així, a treballar i competir amb actitud i humilitat. Amb açò volem deixar clar que som un club jove, amb moltes ganes d’aprendre, competir i de fer les coses bé. Entrenant, estudiant i competint es fa camí. Estem orgullosos de vosaltres i vos animem a seguir!

https://chess-results.com/tnr713137.aspx?lan=2&art=1&rd=6...

TORNEIG ES CANYAR TOMEU JOAN PERELLÓ CAMPIÓ. Aquest diumenge passat, dia 19 de febrer, s’ha jugat el IV Torneig del Circuit Reis i Dames de Llevant al Col·legi Es Canyar de Manacor. Ja en van 4 campionats transcurrits de 9 i poc a poc va avançant la temporada i el circuit. Com ja és conegut el nostre club vol impulsar, així de forma periòdica amb tornejos mensuals, la pràctica dels escacs escolars. Un joc que nosaltres considerem com una bona eina educativa i activitat complementària que ajuda a la formació integral dels infants a nivell social, emocional i intel·lectual.

La trobada ha estat organitzada per la comitiva del nostre club amb l’ajuda de l’AMIPA (que va preparar un bon berenar per tots els jugadors), de la direcció del col·legi Es Canyar i dels nostres sponsors.

Podem estar d’enhorabona perquè 83 jugadors hi varen participar. Ha estat un campionat ben concorregut i animat! El format dels campionats ja és un clàssic: 10 minuts per jugador i sistema suís a 7 rondes i, com podem apreciar, el nivell del joc puja per moments a cada convocatòria; Manuel Queirolo pot estar ben satisfet i nosaltres ben agraïts! Si mirem el llistat de força hi trobem 10 jugadors amb elo FIDE i 9 més amb blocs parcials per a tenir-ne aviat.

Un dels punts forts és que juntem escacs escolars i escacs federats. A més podem observar que hi ha una nodrida presència de jugadors ben joves, sub 08 i sub10, sense oblidar els sub 12 ,sub14 i sub16 que aniran creixent sens dubte i engrandint la pedrera del club i dels escacs en definitiva de Mallorca.

Respecte el campionat esmentar que Tomeu Joan Perelló s’imposa en la general amb un 7/7, i també destacar al segon i tercer classificat, Junhao Chen i el petit Unai Ibañez que aconseguiren 6 punts i que varen disputar el campionat fins el final en una emocionant ronda final.

Classificació general

1r Tomeu Joan Perelló, col·legi Joan Capó, Felanitx, sub 12, 7 punts.

2n Junhao Chen, IES Mossén Alcover, Manacor, sub14, 6 punts.

3r Unai Ibañez, col·legi Molí d’en Xema, Manacor, sub 08, 6 punts.

Els millors classificats per categories:

Sub 14/16

1r Leonardo Vivanco (Rosa dels Vents, Colonia Sant Pere)

2n Jasper Treptow (IES Capdepera, Capdepera)

3r Jannes Treptow (IES Capdepera, Capdepera)

Sub12

1r Pau R Bergas (Es Canyar, Manacor)

2n Toni Nicolau (Es Canyar, Manacor)

3r Josep Adrover (Es Canyar, Manacor)

Sub 10

1r Lluc Marín (Na Caragol, Artà)

2n Pau Sánchez (Jaume Vidal, Manacor)

3r Eloy Domene (Sant Bonaventura, Artà)

Sub 08

1r Joan Pol Butrón (Na Caragol (Artà)

2n Joan Carilla (Es Talaiot, S’Illot)

3r Tomás Denardi (Na Penyal, Cala Millor)

Fèmines

1a Núria Cerdá (Es Canyar, Manacor)

2na Neus Cerdá (Es Canyar, Manacor)

3a Lucía García (Es Canyar, Manacor)

Enhorabona als participants, en especial als primers classifcats, i agrair a les famílies la seva implicació i dedicació; darrere d’un jugador hi ha una família compromesa que s’esforça i ho fa possible, ho sabem. Fins la propera que serà al col·legi Na Caragol d’Artà el 19 de març.

http://chess-results.com/tnr730974.aspx?lan=2&art=1&rd=7

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado