Torneo Na Caragol de Artà de Ajedrez 2023 y Dídac López es el Campeón Escolar de Reis y Dames concentró a 135 participantes, 7 rondas
1. Dídac López (Sant Salvador) 2. Joan Miquel (Es canyar) 3. Juan Antonio Moreno (Sant Bonaventura)
AGENCIA MANACORNOTICIAS 24/03/2023 - 18:05:23
1. Jaume del Valle (Vialfas) 258 punts 2. Leonardo Vivanco (Rosa dels vents) 257 punts 3. Joan Miquel (Es canyar) 255 punts 4. Unai Ibañez (Molí d'en Xema) 250 punts 5. Pau Romeu Bergas (Es canyar) 246 punts

TORNEO NA CARAGOL, DÍDAC LÓPEZ CAMPEÓN. El pasado domingo 19 de marzo se jugó el quinto torneo del circuito escolar Reis y Dames con 45 jugadores (el circuito este año ya tiene más de 135 jugadores participantes) en la escuela Na Caragol d'Artà.

Los jugadores disfrutaron de una tarde de ajedrez de 7 rondas a partidas de 10 minutos por jugador. El torneo fue muy disputado y no fue hasta la última ronda donde se conoció al ganador que fue Dídac López. Destacar este año el gran trabajo que realizan nuestros jóvenes monitores voluntarios dirigidos por el incansable Manuel Queirolo.

1. Jasper Treptow (IES Capdepera) 2. Jannes Treptow (IES Capdepera) 3. Leonardo Vivanco (Rosa dels vents)

TORNEIG NA CARAGOL DÍDAC LÓPEZ CAMPIÓ. El passat diumenge 19 de març es va jugar el cinquè torneig del circuit escolar Reis i Dames amb 45 jugadors (el circuit aquest any ja té més de 135 jugadors participants) a l'escola Na caragol d'Artà.

Els jugadors varen disfrutar d'un horabaixa d'escacs de 7 rondes a partides de 10 minuts per jugador. El torneig va ser molt disputat i no va ser fins a la darrera ronda on es va conèixer el guanyador que va ser Dídac López. Destacar aquest any la gran feina que fan els nostres joves monitors voluntaris dirigits per l'incansable Manuel Queirolo.

Els podis varen ser els següents:

GENERAL

1. Dídac López (Sant Salvador)

2. Joan Miquel (Es canyar)

3. Juan Antonio Moreno (Sant Bonaventura)