Partit Popular de Manacor
VALORACIÓ SESSIÓ PLENÀRIA 1 1 NOVEMBRE 2019
Ens hem abstingut als pressuposts 2020 en considerar-los molt poc creatius i ambiciosos.
comunicacio.pp.manacor 13/11/2019 - 08:08:19

VALORACIÓ SESSIÓ PLENÀRIA 1 1 NOVEMBRE 2019

1 . COMPTES POC AMBICIOSOS

Estem contents, i a la vegada expectants davant el conveni que signarà l'Ajuntament de Manacor i el Consell de Mallorca per desbloquejar la problemàtica de l'hipòdrom i permetre que s'hi facin inversions. Si es fa realitat, celebrarem l'èxit de l'equip de govern municipal.VALORACIÓ SESSIÓ PLENÀRIA 1 1 NOVEMBRE 2019

2 . MANTENIR EL DESCOMPTE DE RESIDENT

Ens hem abstingut als pressuposts 2020 en considerar-los molt poc creatius i ambiciosos. A més, amaguen un augment dels imposts de l'aigua i els fems. Obliden elements, per nosaltres fonamentals,com els infants i no destinen ni un euro a parcs infantils.

3 . HIPÒDROM DE PRIMERA

El Partit Popular ha donat suport a la moció del PI, aprovada per majoria, instant al Govern a replantejar el repartiment dels ingressos generats per l'Impost de Turisme Sostenible (ITS). Manacor enguany, seguirà rebent molt poc, tot i generar 3 milions d'euros anuals en ITS.

4 . MANACOR TAMBÉ EXISTEIX!

S'ha aprovat per unanimitat la moció presentada pel Partit Popular, reclamant que el descompte de resident se segueixi mantenint en el 75%. Ara que el govern central segueix essent incert, aquesta moció és fonamental.

 

Reciente
Visto
Comentado