EL PI REACCS DISCURS DPG CIM
Salas: “Després d’un any només hi ha promeses però cap realitat”
El Pi-Proposta per les Illes assegura que el PP-VOX no tenen cap projecte per Mallorca.
elpi.com 27/06/2024 - 08:33:12

Salas: “Després d’un any només hi ha promeses però cap realitat”

El Pi-Proposta per les Illes assegura que el PP-VOX no tenen cap projecte per Mallorca.

El portaveu d’El PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARSen el Consell de Mallorca, Antoni Salas, ha assegurat el discurs del president del Consell, Llorenç Galmés, ha estat un tràmit. “No tenen cap projecte ni cap rumb clar per Mallorca, ni els mallorquins i mallorquines”, diu Salas. “Galmés ha anat enumerant un cúmul de propostes, de promeses, que en un any encara no s’han complit”, insisteix. “Però no hi ha aquest projecte, ni aquesta línia de rumb per solucionar els problemes dels mallorquins”, assegura.

Cap proposta per la problemàtica de l’habitatge, especialment per a la gent jove, cap proposta contra la saturació. També hi ha hagut mitges mentides i mitges veritats: no faran noves places turístiques, però no hi ha cap recepta per acabar amb la saturació”, assegura Salas.

El conseller ha reiterat que “PP i VOX no tenen un full de ruta i han utilitzat el discurs del senyor Galmés per enumerar un conjunt de propostes i promeses que no s’han complit”, explica. “A més, hem trobat a faltar referències a molts de temes que o tenen les competències els seus socis de VOX o incomoden als seus socis de VOX”, assegura Salas. “Podem xerrar de medi ambient, podem xerrar de polítiques LGTBIQ+, d’esports o producte local on les referències han estat minses”, diu el conseller electe d’El Pi.

Nosaltres ens consideram una oposició constructiva, i hem trobat a faltar que el president anomenàs totes aquelles aportacions que ha fet El Pi durant aquest any i que han sortit per unanimitat del plenari. Som l’única força que, estant a l’oposició, ha estat capaç d’aprovar per unanimitat 8 mocions en un any”, explica Salas. “Pensam que avui era un dia per anomenar-nos, perquè ser gentil, proactiu i trobar consensos no impedeix que no puguis ser valent o que puguis tenir les coses clares com a president”, ha sentenciat el portaveu d’El Pi al Consell de Mallorca. “No entenem la crítica ferotge que ha fet el senyor Galmés cap a l’oposició, quan el que havia de fer era parlar de la seva gestió i dels projectes que ha posat en marxa”.

 

Reciente
Visto
Comentado