Se reconoce a Llorenç Gibanel acto que modera la polifacética Cati Veny
Fiestas de S'Agrícola Manacor: Será pregonera Antònia Soler Nicolau; Se reconoce a Llorenç Gibanel acto que modera la polifacética Cati Veny; A de Oro, Antoni Riera Font
Divendres dia 17 a les 20 hores: Saló d’actes de s’Agrícola. Taula rodona: Quin futur té la premsa en paper?. Intervenen: Sebastiana Carbonell, Joan Payeras, Joan Barceló i Llorenç Riera. Modera: Sebastià Sansó.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/05/2024 - 09:39:20
Llegan un año más las Fiestas de S'Agrícola Manacor una entidad cultural que se ha convertido en la dinamizadora real de la cultura de Manacor y el Llevant. Celebran su patrón San Isidro

Llegan un año más las Fiestas de S'Agrícola Manacor una entidad cultural que se ha convertido en la dinamizadora real de la cultura de Manacor y el Llevant. Celebran su patrón San Isidro y hay un importante programa de actos que a continuación detallamos.

La pregonera será Antònia Soler Nicolau. Se reconoce a Llorenç Gibanel acto que modera la polifacética Cati Veny. Lliurament A d’Or, a Antoni Riera Font. Intervenció de Miquel Serra Magraner i actuació de Maria Caballero i Andreu Riera. Hay conferencias, presentación de libros, exposiciones, conciertos. Enhorabuena a la centenaria entidad.

Presentació de Poesia recent:. Rastre de plata de Carme Castells, Generació AZ de Juanjo Castelló i Dickinsonianes de Joan Antoni Cerrato. Presentats per M. Magdalena Gelabert i Miró.

PROGRAMA FESTES DE SANT ISIDRE MAIG 2024. Divendres dia 10 a les 20 hores: Saló d’actes s’Agrícola. Pregó a càrrec d’Antònia Soler i Nicolau. Presenta Tomeu Matamalas Grimalt. Dissabte dia 11 a les 19 hores: Saló d’actes s’Agrícola. Actuació musical. Diumenge dia 12 a les 14 hores: Restaurant Molí d’en Sopa. Dinar de socis.

Dilluns dia 13 a les 20 hores: Saló d’actes s’Agrícola. Presentació llibre El baix d’òpera Miquel Riera Sureda de Bàrbara Duran i Ramon Codina. Intervenen Maria del Mar Trias i Maria Magdalena Gelabert.

Dimarts dia 14 a les 20 hores: Saló d’actes de s’Agrícola. Reconeixement: celebram la vida de Llorenç Gibanel. Modera l’acte: Cati Veny. Parlaran diverses persones amigues d’en Llorenç i s’intercalaran actuacions musicals

Dimecres dia 15 a les 20 hores: Parròquia de Nostra Senyora dels Dolors. Missa per honorar el nostre patró Sant Isidre i per recordar els socis que ja no estan en nosaltres. En acabar hi haurà un petit refrigeri al bar de s’Agrícola.

Dijous dia 16 a les 20 hores: Saló d’actes de s’Agrícola. Tercer acte del III cicle de poesia de S’Agrícola. Presentació de Poesia recent:. Rastre de plata de Carme Castells, Generació AZ de Juanjo Castelló i Dickinsonianes de Joan Antoni Cerrato. Presentats per M. Magdalena Gelabert i Miró.

Divendres dia 17 a les 20 hores: Saló d’actes de s’Agrícola. Taula rodona: Quin futur té la premsa en paper?. Intervenen: Sebastiana Carbonell, Joan Payeras, Joan Barceló i Llorenç Riera. Modera: Sebastià Sansó.

Dissabte dia 18 a les 21 hores: Església de Crist Rei. Lliurament A d’Or a Antoni Riera Font. Intervenció de Miquel Serra Magraner i actuació de Maria Caballero i Andreu Riera

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
ubaTaeCJ
1