Durant l'acte, el batle ha destacat la importància d'iniciatives
L'Ajuntament de Manacor ha celebrat amb èxit de participació el II Concurs de Videorecomanacions per a joves, organitzat pel Servei Lingüístic municipal
II Concurs de videorecomanacions culturals en català. Aquest concurs té com a principal objectiu fomentar la difusió de continguts i obres audiovisuals en llengua catalana entre la joventut del municipi
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/06/2024 - 11:45:00
El delegat de Política Lingüística, Sebastià Llodrà, subratlla la rellevància de la implicació del jovent en la preservació i promoció del català, assenyalant que el concurs és una plataforma

L'AJUNTAMENT DE MANACOR ENTREGA ELS GUARDONS DEL II CONCURS DE VIDEORECOMANACIONS PER A JOVES. L'Ajuntament de Manacor ha celebrat amb èxit de participació el II Concurs de Videorecomanacions per a joves, organitzat pel Servei Lingüístic de l'Ajuntament. En un acte que ha tengut lloc aquest dimarts horabaixa al Molí d’en Beió, presidit pel batle de Manacor, Miquel Oliver, i el delegat de Política Lingüística, Sebastià Llodrà, a més de la directora del Servei, Isabel Andreu, s’han lliurat els premis als guanyadors d'aquest certamen que cerca promoure l'ús del català i la difusió de la cultura entre els joves. L'acte ha comptat amb la conducció de Carme Gonzàlez.

El concurs, que ha comptat amb una participació destacada de joves talents, s'ha dividit en tres categories: Literària, Audiovisual i Cultura Popular. Els guardonats han demostrat gran creativitat i habilitat en les seves recomanacions, contribuint així a la promoció del patrimoni cultural i lingüístic de la nostra terra.

L'Ajuntament de Manacor vol agrair la participació de tots els concursants i dels centres educatius que s’hi han implicat, i encoratjar-los a continuar contribuint a la riquesa cultural de la nostra comunitat.

Guanyadors de la categoria Literària:

Martí Riera Massot

Andreu Trespalacios Sansó

Xiaoyi Song

Adara Vázquez Abato

Guanyadors de la categoria Audiovisual:

Martí Riera Massot

Ona Duran Ponsa

Adriana Lizarte i Michelle Reinolds Rivas

Guanyadors de la categoria Cultura Popular:

Alejandrina Silva Lanz i Chaimae Ghaddari Ennebch

Mónica Guardiola Vicens i Maria del Mar Pons Hervás

Maria del Mar Fons Galmés

Caterina Sureda Mascaró

Durant l'acte, el batle  ha destacat la importància d'iniciatives com aquesta per fomentar l'ús de la llengua catalana entre els joves i donar visibilitat a la nostra cultura. També ha elogiat la qualitat dels treballs presentats, que reflecteixen el compromís i l'entusiasme dels participants i ha animat els joves a "seguir estimant el català".

El delegat de Política Lingüística, Sebastià Llodrà, subratlla la rellevància de la implicació del jovent en la preservació i promoció del català, assenyalant que el concurs és una plataforma excel·lent per mostrar el talent i la creativitat dels joves manacorins. L'Ajuntament de Manacor vol agrair la participació de tots els concursants i dels centres educatius que s’hi han implicat, i encoratjar-los a continuar contribuint a la riquesa cultural de la nostra comunitat.

II Concurs de videorecomanacions culturals en català. Aquest concurs té com a principal objectiu fomentar la difusió de continguts i obres audiovisuals en llengua catalana entre la joventut del municipi, impulsant així la creació i el consum de continguts culturals en català. Es tracta de la segona edició d’aquest concurs, que durant la primera edició comptà amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears i que enguany ha emprès l’Ajuntament en solitari.

Amb diversitat de categories, el concurs ofereix una plataforma per als joves entre 14 i 30 anys per expressar les seves opinions i valoracions sobre llibres, sèries, pel·lícules i esdeveniments de cultura popular a través de vídeos curts, tot incentivant la creativitat i la qualitat del contingut audiovisual. Els premis oscil·len entre 50 € i 150 €.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado