Ponç Gelabert aconsegueix representació a l'Assamblea General
Ponç Gelabert aconsegueix representació a l'Assamblea General de la Federació Espanyola de Judo director tècnic del Dojo Muratore, ha aconseguit ser elegit entre diferents professors
En Ponç Gelabert, director tècnic del Dojo Muratore, ha aconseguit ser elegit entre diferents professors que es van presentar, 22. Resulta una elecció important ja que a nivell de Balears
AGENCIA MANACORNOTICIAS 02/09/2024 - 09:25:00
Així doncs hi ha els següents estaments: esportistes, clubs, tècnics, esportistes d'alt rendiment, tècnics d'alt rendiment, àrbitres i esports associats. Ell es presentava com a tècnic.

Ponç Gelabert aconsegueix representació a l'Assamblea General de la Federació Espanyola de Judo. Durant l'estiu s'han realitzat les eleccions de l'Assamblea General de la Federació Espanyola de Judo i Esports Associats. L'Assamblea és el màxim òrgan de decisió i representació dins el judo espanyol.

L'òrgan està organitzat per estaments, segons les funcions que no realitzen els diferents judoques que conformen la federació. Així doncs hi ha els següents estaments: esportistes, clubs, tècnics, esportistes d'alt rendiment, tècnics d'alt rendiment, àrbitres i esports associats. Ell es presentava com a tècnic.

El president de l'espanyola ha estat elegit en Juan Carlos Barcos. Durant els següents mesos es realitzaran les eleccions a la federació balear de judo on en Miquel Àngel Bisquerra és el president i en Ponç el Vicepresident

En Ponç Gelabert, director tècnic del Dojo Muratore, ha aconseguit ser elegit entre diferents professors que es van presentar, 22. Resulta una elecció important ja que a nivell de Balears només es tenen dos representats, en Ponç i el president de la federació balear.

El president de l'espanyola ha estat elegit en Juan Carlos Barcos. Durant els següents mesos es realitzaran les eleccions a la federació balear de judo on en Miquel Àngel Bisquerra és el president i en Ponç el Vicepresident.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado