ALAS
Tendrá lugar el 1 de diciembre bajo el lema “Diversitat i salut”.
Socialistes d'Inca
El Secretari General dels Socialistes d’Inca ha refermat el seu compromís amb la ciutat.
Santanyí
El municipi de Santanyí és terra de creadors des de fa molt de temps, i ben aviat tornarà a quedar demostrat amb una estrena molt especial al Teatre Principal de Santanyí.
Santanyí
L’equip de govern de l’Ajuntament de Santanyí segueix decidit a aconseguir la millora dels equipaments i espais públics del municipi.
Consell de Mallorca
La presidenta i el batle Rafel Fernández també han fet seguiment de les millores al poliesportiu municipal executades mitjançant el pla RenovEsport
TV manipulada
Rodríguez ha lamentado que una de las prioridades del tripartito sea «tapar las vergüenzas de la pésima gestión de IB3, una televisión que no ve nadie.
Policía Nacional
.a cambio de un “like” o correos suplantando a empresas de paquetería son algunos de los engaños
El PI
La formació proposa la reducció de l’IRPF per a rendes mitjanes i baixes per compensar els efectes de la inflació i reduir al màxim l’impost de successions entre familiars.
Felanitx
L'Ajuntament de Felanitx s’ha mostrat molt satisfet de la feina tècnica realitzada en els projectes presentats.
CAIB
En total a Mallorca hi ha 44 escoletes de la xarxa complementària que signaran els convenis que garanteixen la gratuïtat de tercer d’educació infantil
Página 1 de 882
Reciente
Visto
Comentado
enquesta

El presidente Pedro Sánchez anuncia elecciones para 2023, quién cree usted que gobernará España, el actual pacto PSOE, PODEMOS, nacionalistas, vascos, independentistas, regionalistas, o por el contrario será el PP y VOX?.

PSOE y el actual pacto de legislatura.
Partido Popular y VOX