Volàtil, Incert, Complex i Ambigu) ha quedat obsolet davant la crisi viscuda
Aquest dijous, dia 6 de maig a les 19.30 h al Centre Bit d'Inca. La fi de l'entorn VUCA, liderant en el nou món BANI. Les competències dels líders del futur. Carmen Molano
En aquesta conferència, Carmen Molano ens donarà a conèixer com l'entorn econòmic i social s'ha transformat a causa de la pandèmia mundial i com l'acrònim VUCA utilitzat en el món empresarial
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/05/2021 - 04:30:00
Molano ens exposarà les actuals circumstàncies socioeconòmiques basades en la nova tendència denominada BANI i els requeriments que seran necessaris per als líders i empresaris

Aquest dijous, dia 6 de maig a les 19.30 h al Centre Bit d'Inca. La fi de l'entorn VUCA, liderant en el nou món BANI. Les competències dels líders del futur. Carmen Molano.

En aquesta conferència, Carmen Molano ens donarà a conèixer com l'entorn econòmic i social s'ha transformat a causa de la pandèmia mundial i com l'acrònim VUCA utilitzat en el món empresarial (Volàtil, Incert, Complex i Ambigu) ha quedat obsolet davant la crisi viscuda aquest últim any.

El programa SOIB Reactiva 2020, on s’emmarca el projecte de l’Ajuntament d’Inca, està promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d'Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020

Molano ens exposarà les actuals circumstàncies socioeconòmiques basades en la nova tendència denominada BANI i els requeriments que seran necessaris per als líders i empresaris a l'hora de liderar i gestionar les seves organitzacions en aquest nou entorn, i ens donarà pautes per poder afrontar aquests moments plens d'incertesa. Més informació i inscripcions https://incabusiness.org. 

L’Ajuntament d’Inca incorpora 62 persones contractades en el marc del projecte Inca Reactiva 2020-21. Amb aquestes noves incorporacions, el projecte assoleix la contractació temporal total de 133 persones desocupades.

La finalitat d’aquest programa és fomentar l’ocupació entre persones que es troben a l’atur a causa de la crisi econòmica per la COVID 19, o desocupats de llarga durada.

04/05/2021.L’Ajuntament d’Inca ha donat avui la benvinguda a les persones beneficiàries del segon torn del projecte Inca Reactiva 2020-21. Així doncs, gràcies a aquest programa que s’inicia avui, el consistori comptarà durant els pròxims mesos amb 62 nous treballadors i treballadores que desenvoluparan la seva feina en diferents àrees municipals durant un període de quatre mesos. D’aquesta manera, amb aquestes noves incorporacions, el projecte assoleix la contractació temporal total de 133 persones desocupades.

«Des de l’Ajuntament d’Inca hem fet un esforç important per desenvolupar aquest projecte i contribuir així a fomentar l’ocupació entre els perfils més vulnerables i que es troben en risc de precarietat laboral; i enguany   especialment també entre aquelles persones que han perdut la feina arran de la COVID-19», assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Per la seva banda, la regidora de Formació i Ocupació, Alice Weber, destaca que «les persones contractades en el primer torn han aportat grans qualitats i han contribuït molt positivament al funcionament de l'Ajuntament d'Inca. Amb el segon torn, volem centrar els esforços en donar oportunitats a les persones que viuen situacions més complicades, aquelles aturades durant un llarg termini i de major edat.» 

Així doncs, a partir de l’estudi de la situació del mercat laboral a Inca, realitzat per l’Àrea de Treball, Formació i Ocupació, i seguint les propostes de perfils professionals que han fet arribar les diferents àrees de l’Ajuntament, s’han determinat els diferents llocs de treball on les persones seleccionades desenvoluparan les seves tasques. Pel que fa a aquest segon torn, s’ha posat el focus en les persones majors de 30 anys en atur de curta i llarga durada. 

A més a més, enguany s’ha facilitat l’accés al procés de selecció a totes aquelles persones que malgrat tenir el nivell de català exigit no disposaven del certificat acreditatiu. Per això, s’ha realitzat un examen de nivell per tal que les persones interessades poguessin demostrar els coneixements d'idioma necessaris per desenvolupar les seves funcions en l'administració pública. 

En concret, s’han incorporat 3 joves, 27 majors de trenta anys i 32 amb una situació d’atur de llarga durada, totes elles afectades directament per l’actual crisi econòmica. Entre els perfils que es cobreixen amb aquest nou personal contractat es troben els de personal de neteja, personal d’atenció al públic, personal de pintura, picapedrer i jardineria, auxiliars d’administració, consergeria, educació infantil, monitors de llar d’infants, entre d’altres. 

El programa SOIB Reactiva 2020, on s’emmarca el projecte de l’Ajuntament d’Inca, està promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d'Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020, per fons de l'Estat a través de Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l'Impuls del Turisme Sostenible (ITS). 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado