667025063 o un correu electrònic a [email protected]
4 de juny el nostre Club va participar a la Fira de Primavera de Manacor la paradeta va ser molt visitada i moltes nines i molts de nins varen poder disfrutar d’una estoneta de bàsquet i diversió
BALEARS MINI EN CATEGORIA MASCULINA I FEMENINA. Els nostres dos equips mini de categoria especial començaran el proper dijous la seva participació al Campionat de Balears de minibàsquet.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/06/2023 - 11:12:00
A més, es varen repartir centenars de globus amb el logotip del nostre club i es va donar informació sobre les activiats esportives i educatives que porta a terme el Club Bàsquet Manacor.

ELS CADETS PASTISSERIA RAMIS ES PROCLAMEN CAMPIONS DE LLIGA. Els nostres cadets Pastisseria Ramis es varen proclamar campions del grup 1 de categoria preferent després de vèncer en una emocionant final al Bàsquet Calvià per un ajustat 68 a 66.

En un pavelló de La Salle de Manacor ple a vesar, els nostres jugadors varen inciar amb molt bon peu la final, dominant el ritme de joc i el marcador en els primers vint minuts. Ja en el tercer període l’equip calvianer va retallar una mica les diferències però fou en el darrer quart a on l’equip visitant capgirà el marcador i conduí la final a uns darrers minuts d’infart.

A partir del dilluns dia 26 de juny fins el divendres dia 30, el Club Bàsquet Manacor tornarà a organitzar el Diverbàsquet, per a nines i nins del 2019 al 2015, i el Campus de Millora Tècnica i Tàctica, per a nines i nins

En els darrers segons del partit el nostre equip tingué més encert i la sort necessària per deixar el trofeu de Campions a les vitrines del nostre Club. Acabà així una gran temporada del nostre cadet blanc que ha crescut moltíssim gràcies al compromís dels jugadors i familiars i a la gran tasca d’en Sergi Ramos i en Miquel Llodrà. Enhorabona equip!

DIA 8 DE JUNY COMENÇA A SON SERVERA I A CAPDEPERA EL CAMPIONAT DE BALEARS MINI EN CATEGORIA MASCULINA I FEMENINA. Els nostres dos equips mini de categoria especial començaran el proper dijous la seva participació al Campionat de Balears de minibàsquet.

L’equip masculí D5 SPORT SHOP debutarà dia 8 a les 17:30 davant el CB Pollença. Dia 9 de juny s’enfrontaran a les 16:30 al Jovent d’Alaior i dissabte dia 10 competiran a les 12:30 davant els companys de Ca’n Cantó i a les 19:30 davant el CB Ciutadella Ponent. Per acabar, el diumenge s’enfrontaran a les 12:30 a Sa Real.

Per la seva banda, les nines del mini INNOVATEC SECURITY iniciaran el campionat dia 8 de juny contra La Salle de Palma a les 19:00 i dia 9 de juny jugaran a les 18:00 contra les companyes del CB S’Olivera. Dissabte dia 10 competiran a les 11:00 del matí contra l’equip del CD Alcàzar i a les a les 16:30 competiran contra el Ca’n Cantó. Finalment, diumenge dia 11 jugaran davant el CB Ciutadella Ponent.

Des d’aquí dessitjam molta sort als nostres dos representants i esperam que els nins, les nines, el cos tècnic i els familiars i aficionats disfrutin moltíssim d‘aquesta fantàstica experiència!

EXITOSA PARTICIPACIÓ DEL CLUB BÀSQUET MANACOR A LA FIRA DE PRIMAVERA DE MANACOR. Diumenge dia 4 de juny el nostre Club va participar a la Fira de Primavera de Manacor. La paradeta del nostre club va ser molt visitada i moltes nines i molts de nins varen poder disfrutar d’una estoneta de bàsquet i diversió. A més, es varen repartir centenars de globus amb el logotip del nostre club i es va donar informació sobre les activiats esportives i educatives que porta a terme el Club Bàsquet Manacor.

DEL 26 AL 30 DE JUNY TORNA EL DIVEBÀSQUET I EL CAMPUS DE MILLORA TÈCNICA I TÀCTICA DEL CLUB BÀSQUET MANACOR. A partir del dilluns dia 26 de juny fins el divendres dia 30, el Club Bàsquet Manacor tornarà a organitzar el Diverbàsquet, per a nines i nins del 2019 al 2015, i el Campus de Millora Tècnica i Tàctica, per a nines i nins en edat premini ( 2013-2014), mini ( 2011-2012), infantil ( 2009-2010) i cadet (2007-2008).

En el Diverbàsquet, per a nines i nines d’educació infantil i primer i segon d’educació primària realitzarem jocs esportius i psicomotrius, activitats lúdiques i recreatives i també realitzarem una sessió diària d’anglès amb col.laboració amb l’acadèmia KIDS&US de Manacor.

En el Campus de Millora Tècnica i Tàctica realitzarem sessions per a la millora dels jugadors i jugadores així com també donarem cabuda a totes aquelles nines i tots aquelles nins que vulguin conèixer el nostre esport.

El Diverbàsquet i el Campus de Millora Tècnica i Tàctica es desenvoluparan de les 9:00 a les 14:00 al poliesportiu de La Salle de Manacor. Per tenir més informació podeu enviar whatsapp al 667025063 o un correu electrònic a [email protected]

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado