19 hores el trio Meraki ens oferirà un concert al saló d’actes
El viernes día 12 a las 20:00h en S'Agrícola de Manacor se presenta el libro de Antoni Rodríguez “ 1111 rayos y pestes”; Y el 14 a las 19h concierto del trio Meraki
2023 al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears rebent classes setmanals d’Andreu Riera. El trio està format per Pau Cladera ( violí). Anna Vidal ( flauta travessera ) i Pep Amengual ( piano ).
AGENCIA MANACORNOTICIAS 08/04/2024 - 08:30:31
Un libro para saber y descubrir, para reír y sorprenderse, para valorar y recordar. Presentará el libro la escritora manacorina Cati Bordoy, autora de tres libros de narración y de intriga policial.

El viernes 12 de abril a las 20 horas, en la Asociación Cultural de S'Agrícola de Manacor, se presentará el libro 1111 rayos y pestes de Antoni Rodríguez Mir (Granada 1960). Antoni Rodríguez trabaja como funcionario en la Consejería de Educación del GOIB. Como escritor ha ganado una serie de premios literarios y ha publicado una decena de obras de poesía y narraciones en diversas antologías. En 2020, publicó su primera novela titulada Pac qui deu.

El libro 1111 rayos y pestes, es una recopilación original sobre la búsqueda de los insultos antiguos y modernos, de los que constan en fuentes escritas y orales, de los más graves a los más inocuos, de los más sencillos a los que forman una frase absurda pero llena de sentido. .. Además el autor les ha ordenado, clasificado y explicado. Un libro para saber y descubrir, para reír y sorprenderse, para valorar y recordar. Presentará el libro la escritora manacorina Cati Bordoy, autora de tres libros de narración y de intriga policial.

Como escritor ha ganado una serie de premios literarios y ha publicado una decena de obras de poesía y narraciones en diversas antologías. En 2020, publicó su primera novela titulada Pac qui deu.

Divendres 12 d’abril a les 20 hores, a l’Associació Cultural de S’Agrícola de Manacor, es presentarà el llibre 1111 llamps i pestes d’Antoni Rodríguez Mir (Granada 1960). Antoni Rodríguez treballa com a funcionari a la Conselleria d’Educació del GOIB. Com a escriptor ha guanyat un seguit de premis literaris i ha publicat una desena d’obres de poesia i de narracions en diverses antologies. L’any 2020, publicà la seva primera novel·la titulada Pac qui deu.

El llibre 1111 llamps i pestes, és un recull original sobre la recerca dels insults antics i moderns, dels que consten en fonts escrites i orals, dels més greus als més innocus, dels més senzills als que formen una frase absurda però plena de sentit... A més l’autor els ha ordenat, classificat i explicat. Un llibre per saber i descobrir, per riure i sorprendre´s, per valorar i recordar. Presentarà el llibre l’escriptora manacorina Cati Bordoy, autora de tres llibres de narració i d’intriga policial.

CONCERT DEL TRIO MERAKI A S’AGRÍCOLA. El proper diumenge dia 14 d’abril a les 19 hores el trio Meraki ens oferirà un concert al saló d’actes de l’Associació Cultural s’Agrícola.

«Trio Meraki» és un projecte de música de cambra que es forma l’any 2023 al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears rebent classes setmanals d’Andreu Riera. El trio està format per Pau Cladera ( violí). Anna Vidal ( flauta travessera ) i Pep Amengual ( piano ).

Tot i que originalment el grup va sorgir com a part d’una assignatura, des de l’inici els membres van notar una gran sincronia i una gran facilitat pel treball en equip, fet que els ha permès oferir concerts i ensenyar el seu treball arreu l’illa de Mallorca. La seva versatilitat els deixa un repertori variat que abasta tant música d’acompanyament per esdeveniments de diferents tipus, com a caps de cartell per a concerts de música de cambra.

En aquest concert ens oferiran una primera part amb música romàntica i impressionista i una segona part on ens tocaran un repertori de tangos. L’objectiu del grup és que el públic gaudeixi de les melodies i també de la música carregada de passió amb els tangos. Per aquest motiu, interpretaran obres de compositors com César Cui, Mel Bonis, Philippe Gaubert i Astor Piazzolla.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado