Seguim treballant per ampliar i millorar les zones esportives
Inca construirà 3 pistes de pàdel municipals amb els Pressuposts Participatius la licitació ascendeix a la quantitat de 298.679,93 €, IVA inclòs
El termini previst d’execució de les obres és de sis mesos a comptar des de la firma de l’acta de replanteig. El termini de presentació d’ofertes per al contracte d’obres romandrà obert fins al dimecres dia 5 de juny de 2024.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 23/05/2024 - 12:41:00
Moreno explica que «el projecte permetrà la generació d'un nou espai de trobada i recreació per a persones de totes les edats i, ben segur, suposarà impuls al turisme esportiu, atraient jugadors de pàdel d'altres àree

Inca construirà 3 pistes de pàdel municipals amb els Pressuposts Participatius. Aquest projecte va ser el més votat en la segona campanya dels Pressuposts Participatius, impulsada per l’Ajuntament amb la finalitat d’impulsar la participació ciutadana.

L’Ajuntament d’Inca ha iniciat la licitació del contracte d’obres per a l’execució de tres pistes de pàdel a la zona esportiva de Crist Rei. Aquest projecte es desenvolupa en el marc de la segona campanya dels pressuposts participatius desenvolupada en la capital del Raiguer amb la finalitat d’impulsar la participació ciutadana i poder destinar als recursos municipals d’acord amb les preferències de la ciutadania.

Les noves pistes de pàdel s’ubicaran estratègicament a la zona esportiva ES 18 (barriada de Crist Rei), ja que s’han tengut en compte aspectes importants com l’accessibilitat, la disponibilitat de l’espai

El consistori inquer destinarà 300.000 euros per a la construcció d’un nou espai esportiu, adjunt a les piscines municipals cobertes Catalina Corró. «D’aquesta manera, donam resposta a la manca d'instal·lacions per a la pràctica del pàdel a la ciutat i milloram, per tant, l’oferta esportiva municipal. Tot amb l’objectiu de promoure un estil de vida saludable i la pràctica d’exercici», assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

La creixent popularitat del pàdel com a esport de raqueta ha generat una demanda significativa d'instal·lacions adequades per a la seva pràctica a Inca. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament d’Inca es va incloure el projecte de construcció de pistes de pàdel en la darrera campanya dels pressuposts participatius, resultant aquest el projecte més votat.

El contracte, actualment en procés de licitació, no es limita a la construcció de les 3 pistes. Inclou la preparació del terreny, la construcció de les estructures de les pistes, la instal·lació de sistemes d'il·luminació adequats, la implementació de mesures de seguretat i qualsevol altra acció necessària per completar el projecte segons els estàndards i normatives vigents.

«Seguim treballant per ampliar i millorar les zones esportives municipals. Volem proporcionar unes instal·lacions per a la pràctica de tots els esports per a jugadors de tots els nivells. Aquestes pistes de pàdel serviran com a espai esportiu accessible per als residents locals, satisfent una necessitat esportiva no coberta a la zona.», destaca el regidor d’Esports, Antoni Peña.

En aquest sentit, el batle Moreno explica que «el projecte permetrà la generació d'un nou espai de trobada i recreació per a persones de totes les edats i, ben segur, suposarà impuls al turisme esportiu, atraient jugadors de pàdel d'altres àrees.»

Les noves pistes de pàdel s’ubicaran estratègicament a la zona esportiva ES 18 (barriada de Crist Rei), ja que s’han tengut en compte aspectes importants com l’accessibilitat, la disponibilitat de l’espai i la integració amb les instal·lacions esportives existents.

El pressupost base de licitació ascendeix a la quantitat de 298.679,93 €, IVA inclòs. El termini previst d’execució de les obres és de sis mesos a comptar des de la firma de l’acta de replanteig. El termini de presentació d’ofertes per al contracte d’obres romandrà obert fins al dimecres dia 5 de juny de 2024.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo