17 de setembre d’11 a 12,30 h i es pot formalitzar la inscripció
El Taller serà impartit a la seu de la Mancomunitat del Pla de Mallorca (C/ Hospital 28 Petra) dia 17 de setembre d’11 a 12,30 hores, impartirà el taller Felio Bauzá (UIB)
Aquest taller representa un pas concret cap a l’enfortiment digital dels actors/es empresarials a la regió del Pla de Mallorca, oferint coneixements pràctics i accessibles.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/09/2024 - 10:07:00
L’objectiu del taller és conèixer els passos bàsics del funcionament de la Plataforma de contractació del sector públic, començant per la creació d’un compte, la identificació de les licitacions

Taller de licitacions públiques. Com presentar ofertes electròniques de manera efectiva. El Taller serà impartit a la seu de la Mancomunitat del Pla de Mallorca (C/ Hospital 28 Petra) dia 17 de setembre d’11 a 12,30 h i es pot formalitzar la inscripció a través del següent formulari. Impartirà el taller Felio Bauzá, professor de dret administratiu de la UIB.

L’objectiu del taller és conèixer els passos bàsics del funcionament de la Plataforma de contractació del sector públic, començant per la creació d’un compte, la identificació de les licitacions que interessen a les empreses, com configurar la tramesa d’alertes per futures licitacions, on i com localitzar els documents més rellevants d’una licitació, el termini màxim per trametre una proposta, el sistema de sobres i les seves particularitats, què signifiquen alguns requisits legals bàsics per poder optar a una licitació o les qüestions clau a l’hora de completar la presentació d’oferta electrònica en el portal.

Balears (COEIB) a través de l’Oficina Acelera Pyme que gestiona un programa destinat a impulsar la transformació digital de persones emprenedores, autònoms i petites i mitjanes empreses.

La finalitat és començar a perdre la por al portal de contractació i poc a poc treure-li profit per arribar a tenir l’administració pública com a client. Aquesta iniciativa s’emmarca en la col·laboració de la Mancomunitat Pla de Mallorca, Servei de Promoció Econòmica, amb el Col·legi Oficial d’Enginyers de Balears (COEIB) a través de l’Oficina Acelera Pyme que gestiona un programa destinat a impulsar la transformació digital de persones emprenedores, autònoms i petites i mitjanes empreses. Aquest taller representa un pas concret cap a l’enfortiment digital dels actors/es empresarials a la regió del Pla de Mallorca, oferint coneixements pràctics i accessibles.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado