Inca mostra el seu suport a la nedadora Catalina Corró. L’Ajutament....
Inca vol transmetre molts d’ànims i força a la nadadora inquera, Catalina Corró. L’esportista, que va ser operada d’un tumor cerebral l’any 2017, ha de tornar a passar pel quiròfan a final de mes
Catalina Corró és una jove amb molta força i empenta, que de ben segur, afrontarà aquest nou repte amb molt de coratge. Sempre ens tindrà, a tots els inquers i inqueres, al seu costat per transmetre-li ànims.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/10/2019 - 11:07:00
2017, ha de tornar a passar pel quiròfan a final de mes. Per aquest motiu, el batle d’Inca, Virgilio Moreno, ha volgut enviar un missatge de suport a la nedadora inquera i la seva família.

Inca mostra el seu suport a la nedadora Catalina Corró. L’Ajutament d’Inca, en nom de tots els ciutadans del municipi, vol transmetre molts d’ànims i força a la nadadora inquera, Catalina Corró. L’esportista, que va ser operada d’un tumor cerebral l’any 2017, ha de tornar a passar pel quiròfan a final de mes. Per aquest motiu, el batle d’Inca, Virgilio Moreno, ha volgut enviar un missatge de suport a la nedadora inquera i la seva família.

Catalina Corró és una jove amb molta força i empenta, que de ben segur, afrontarà aquest nou repte amb molt de coratge. Sempre ens tindrà, a tots els inquers i inqueres, al seu costat per transmetre-li ànims i tota l’energia que necessiti, tant en els bons moments com en aquells que no ho són tant.”, ha assenyalat Virgilio Moreno.

De fet, en el Ple celebrat el dia 28 de febrer de 2019, l’Ajuntament d’Inca va aprovar denominar les instal·lacions municipals de la Piscina Coberta amb el nom de Catalina Corró Lorente.

De fet, en el Ple celebrat el dia 28 de febrer de 2019, l’Ajuntament d’Inca va aprovar denominar les instal·lacions municipals de la Piscina Coberta amb el nom de Catalina Corró Lorente. Aquesta acció sorgeix com a reconeixement als mèrits esportius de la nedadora inquera, que ja va rebre el Premi Dijous Bo de l’Esport l’any 2010 per petició popular.

Fet que demostra el suport mostrat sempre per tots els inquers i inqueres a les joves promeses locals de l’esport, i en especial a Catalina Corró per la seva important trajectòria. L’acte de presentació de la Piscina Coberta Municipal amb el nom de Catalina Corró Lorente serà el pròxim dia 23 d’octubre a les 18 hores. Aquest acte, que comptarà amb l’assistència de la nedadora inquera, es realitza en el marc de les Fires d’Inca 2019.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado