SOPAR PER ACOMIADAR LA PRESIDÈNCIA D’EN XISCO MIRÓ
Bàsquet Manacor: Dissabte passat la Junta Directiva del nostre Club va celebrar un sopar per tal de despedir amb una festa la presidència d’en Xisco Miró
Malgrat la derrota dels nostres infantils de categoria especial davant La Salle, l’equip dirigit per en Bernat Gual segueix en la tercera possició de la classificació. En quant als dos equips de categoria mini especial
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/03/2023 - 08:31:00
Des d’aquí el Club vol agrair la gran tasca realitzada per en Xisco juntament amb totes les persones de la Junta Directiva que l’han acompanyat al llarg d’aquesta etapa. En breu el Club celebrerà les eleccions

SOPAR DE DIRECTIVA PER ACOMIADAR LA PRESIDÈNCIA D’EN XISCO MIRÓ. Dissabte passat la Junta Directiva del nostre Club va celebrar un sopar per tal de despedir amb una festa la presidència d’en Xisco Miró. Després de quatre anys al cap davant del Bàsquet Manacor, en Xisco fa un pas al costat davant la seva futura paternitat.

Des d’aquí el Club vol agrair la gran tasca realitzada per en Xisco juntament amb totes les persones de la Junta Directiva que l’han acompanyat al llarg d’aquesta etapa. En breu el Club celebrerà les eleccions que donaran pas a un nou grup de treball que de ben segur seguirà treballant al màxim en favor del Bàsquet Manacor.

Els cinc representants del nostre Club que participaran al Campionat d’Espanya de Minibàsquet a Salou i Tarragona varen participar d’una concentració de tres dies amb sessions d’entrenament i partits de preparació front

NA SILVIA LORENZO, NA VICTORIA LLABRÉS, EN DÍDAC GUAL, EN JÚNIOR ALONSO I N’ARTURO VALBAS PARTICIPEN A LA CONCENTRACCIÓ DE LES SELECCIONS BALEARS DE MINIBÀSQUET. Els cinc representants del nostre Club que participaran al Campionat d’Espanya de Minibàsquet a Salou i Tarragona varen participar d’una concentració de tres dies amb sessions d’entrenament i partits de preparació front les seleccions Rookie infantil. Una gran experiència més de formació, aprenentatge i convivència per a na Silvia, na Victoria, en Dídac, en Júnior i n’Arturo.

VICTÒRIA DEL SÉNIOR CÀRNIQUES SUNYER A EIVISSA. Els nostres séniors continuen amb una molt bona dinàmica i varen aconseguir la victòria a casa del PDV OLI IBIZA gràcies a un molt bo darrer quart en el que deixaren només en sis punts a l’equip local. Per la seva banda, les séniors BENZINERES FEBRER MARTÍ foren superades pel CTEIB per 81 a 45. L’equip del Centre de Tecnificació es mostrà superior i demostrà per quin motiu està lluitant per a la fase d’ascens.

En categoria júnior, els jugadors del MALLORCA SEA PARADISE varen competir al màxim davant el líder invicte de la màxima competició balear, perdent a casa per 72 a 85, demostrant la gran tasca portada a terme per en Toni Llodrà amb aquest equip. En categoria júnior femenina interilles B, victòria de les jugadores del BUFETE PERELLÓ per 69 a 41. Els júniors LABORATORI 22 varen vèncer dins Capdepera per 52 a 63 i les júnior de categoria preferent perderen dins Sóller per 69 a 29.

En cadet masculí, victòria dels cadets PASTISSERIA RAMIS per 63 a 92 i derrota dels cadets XINXERAM per 71 a 66 a Consell . En femení, victòria de les cadets RESTAURANTE EL PINO per un emocionant 43 a 41 davant l’Hispània-Pla i derrota de les cadets FORN CA’N TÒFOL per 64 a 78 davant l’Alcúdia.

ELS INFANTILS OPTICALIA MANACOR, ELS MINIS D5 SPORT SHOP I LES MINIS INNOVATEC SECURITY SEGUEIXEN EN PLACES DE CAMPIONAT DE MALLORCA. Malgrat la derrota dels nostres infantils de categoria especial davant La Salle, l’equip dirigit per en Bernat Gual segueix en la tercera possició de la classificació. En quant als dos equips de categoria mini especial, tant l’equip masculí com el femení segueixen en segon lloc de la taula classificatòria i mantenen intactes les possibilitats d’entrar al campionat de Mallorca.

En altres partits, l’infantil femení especial va guanyar al Binissalem per un clar 69 a 19. En categoria mini, els minis SONSÒNIA CENTRE AUDITIU jugaren a Son Severa, els minis PARERA ARQUITECTES jugaren a Sa Pobla i les minis SERVIMEDIC jugaren a casa davant el Binissalem. En premini, els nostres dos equips pogueren disfrutar de la competició: les premini CUIDA TU CABELLO varen jugar amb les companyes d’Andratx i els preminis CAFÉS SAMBA jugaren amb els companys d’Andratx. Finalment, molt bon partit dels nins d’iniciació a Sant Josep.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado