Històries llegides: A les 17:30 h, celebrant el 20è aniversari de l'associació
El municipi de Manacor s'omple d'activitats culturals i literàries en motiu de la Setmana del Llibre, que es durà a terme del 19 al 28 d'abril 2024
Bosc Encantat al Museu d'Història de Manacor - 21 d'abril: El Museu d'Història de Manacor transformarà la seva zona enjardinada en un màgic "Bosc Encantat" el 21 d'abril. Des de les 17 h fins a les 20 h
AGENCIA MANACORNOTICIAS 10/04/2024 - 04:19:00
20 d'abril, a les 19 h al Molí d’en Beió, es podrà gaudir del monòleg "Pompeu Fabra jugada mestra!" a càrrec de l'actor Oscar Intente, organitzat pel Servei Lingüístic de Manacor. Mentre que a les 20 h

LA SETMANA DEL LLIBRE 2024, AMOR PER LA LITERATURA DEL 19 AL 28 D’ABRIL. El municipi de Manacor s'omple d'activitats culturals i literàries en motiu de la Setmana del Llibre, que es durà a terme del 19 al 28 d'abril. Una àmplia varietat d'esdeveniments per a celebrar i fomentar l’amor per per la literatura, des de presentacions de llibres fins a espectacles de contes i concerts.

El 19 d'abril, la Biblioteca de Son Macià acollirà a les 17:00h una activitat especial per celebrar Sant Jordi. Més tard, a les 19:30 h, el Centre de Cultura de Porto Cristo serà l'escenari de la presentació del llibre i projecció de la pel·lícula "Una droga llamada Helen (otra) pel·lícula rodada en Mallorca", d’Antoni Ferrer Vallespir.

Centre de Cultura de Porto Cristo serà l'escenari de la presentació del llibre i projecció de la pel·lícula "Una droga llamada Helen (otra) pel·lícula rodada en Mallorca", d’Antoni Ferrer Vallespir.

El 20 d'abril, a les 19 h al Molí d’en Beió, es podrà gaudir del monòleg "Pompeu Fabra jugada mestra!" a càrrec de l'actor Oscar Intente, organitzat pel Servei Lingüístic de Manacor. Mentre que a les 20 h, l'església de Fartàritx serà l'escenari del "Mozart Trio de cordes".

Bosc Encantat al Museu d'Història de Manacor - 21 d'abril: El Museu d'Història de Manacor transformarà la seva zona enjardinada en un màgic "Bosc Encantat" el 21 d'abril. Des de les 17 h fins a les 20 h, els assistents tendran l'oportunitat de submergir-se en un món de fantasia i històries, amb diverses activitats per a tota la família:

Contacontes El Petit Myotragus: A les 12 h, Margalida Estelrich captivarà els més petits amb un contacontes especial per a infants de 5 a 10 anys. El Racó dels Contes: A partir de les 11 h, s’habilitarà una zona de descans amb coixins, estores i tauletes baixes per a la lectura tranquil·la i el joc, adreçat a infants de 3 a 10 anys.

Històries llegides: A les 17:30 h, celebrant el 20è aniversari de l'associació d'Amics del Museu, es gaudirà d'històries llegides per als assistents. Poesia sota els arbres: A les 19 h, el jardí del Museu es convertirà en un paradís poètic on tres poetes recitaran les seves obres davall l’ombra dels arbres. Hi haurà tres punts de poesia i cada punt farà una aturada de 20 minuts per a la recitació.

Revetlla de Sant Jordi a Porto Cristo - 22 d'abril:

El 22 d'abril, revetla de Sant Jordi, serà el dia fort de la Setmana del Llibre a Porto Cristo, amb la Fira del Llibre i diverses activitats com contacontes i espectacles per a tota la família. Contacontes en Construcció: A les 9:30 h i 11:30 h, es realitzaran sessions de contacontes adreçades a les escoles, a la Biblioteca de Porto Cristo.

Fira del Llibre: De les 16 h a les 19:30 h, davant l’Oficina Municipal. La Plaça del Sol i de la Lluna acollirà una instal·lació artística a càrrec dels alumnes de l'IES Porto Cristo.

Contacontes per a públic infantil: A les 17 h, es realitzarà un contacontes especial per a infants de 3 a 12 anys, seguit d'un recorregut a la Plaça del Sol i de la Lluna.

Bibliomòbil: De 18:30 h a 19:30 h, la Bibliomòbil del Circ Bover oferirà una experiència de lectura agradable a la plaça del Sol i de la Lluna.

Diada de Sant Jordi a Manacor - 23 d'abril: El 23 d'abril, dia de Sant Jordi, la Fira del Llibre al Claustre de Sant Vicenç Ferrer oferirà un ampli ventall d'activitats, des de parades de llibreries i altres entitats fins a espectacles de circ i concerts; una àmplia gamma d'activitats al Claustre de Sant Vicenç Ferrer i altres localitzacions de la ciutat:

Fira del Llibre: De les 9 h a les 20 h, el Claustre de Sant Vicenç Ferrer serà l'escenari de la Fira del Llibre, amb parades de llibreries i altres entitats. Càpsules de Circ: De les 9:30 h a les 13:30 h, la plaça dels PP Creus i Font i Roig acollirà espectacles de circ amb acrobàcies aèries, malabars i altres activitats.

Marató de Contes: A les 17 h i a les 18.30 h, diverses localitzacions, com la Plaça del Convent, la Sala Infantil de la Biblioteca de Manacor i l'Institució Pública Antoni M. Alcover.

Concert de cloenda: A les 19 h, el Claustre de Sant Vicenç Ferrer acollirà el concert de cloenda a càrrec de la Banda Jove del Conservatori de Manacor.

El 24 d'abril, a les 19 h, la Biblioteca de Manacor organitzarà un taller de contes per a l’estimulació del llenguatge i la lectoescriptura en edat primerenca, mentre que a les 20 h es presentarà el llibre "Els magrebins a les Illes Balears. Entre el costum, la cultura i la religió" de Pere Perelló.

El 25 d'abril, a les 19 h, l'Escola Municipal de Mallorquí serà l'escenari de la presentació del llibre "Cuina d'un temps i d'un país" d'Antoni Tugores amb la intervenció de Jaume Claret i Marga Serrano.

El 26 d'abril, a les 17 h, la Biblioteca de Son Macià oferirà un contacontes a càrrec de Gemma Moll. Finalment, el 27 d'abril, a les 11 h a la Institució Pública Antoni M. Alcover, es realitzarà un taller d'estampació de camisetes amb el lema "Estampam Rondalles!" a càrrec de Patxanga, adreçat a famílies amb infants a partir de 6 anys.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo